Suora

  • Urheiluruutu
  • DreamHack Open Fall 2020
  • "Täällä voin olla oma itseni" - Malou löysi turvapaikkansa roller derbystä
  • Urheiluruutu

Bubi Wallenius Aleksi Valavuoren somekohusta: ”Kyseessä on kuitenkin aikuinen ihminen”

Aleksi Valavuori nosti viime viikolla kovan porun sosiaalisessa mediassa. Aamu tv:n Jälkihiki pui maanantaina muun muassa Valavuoren tapausta.

urheilu
Jälkihiki: ma 31.10.2016
Jälkihiki: ma 31.10.2016

Aamu-tv:n sohvalle kokoontui jälleen Jälkihiki pohtimaan menneen viikon urheiluaiheita. Bror-Erik ”Bubi” Wallenius, Tero Tiitu ja Tero Karhu keskustelivat Aleksi Valavuoren potkuista, dopingista ja Paavo Noposen kuolemasta.

Aleksi Valavuori sai viime viikolla potkut koripalloseura Espoo Unitedin general managerin paikalta nostettuaan sosiaalisessa mediassa kohun. Jälkikäteen Valavuori pyysi tekoaan anteeksi.

Walleniuksen mukaan Valavuori ei voi mennä sen taakse, että kirjoitus oli tarkoitettu humoristiseksi.

- Kyseessä on kuitenkin aikuinen ihminen, joka on toiminut urheilun piirissä melko pitkään. Kyllä kai pitää olla sen verran tajua siitä, että missä maailma menee tällä hetkellä. Vaikka se aito mielipide olisi sellainen, niin kuin hän puki sen sanoiksi, niin kyllä huumori on siitä kaukana, Wallenius sanoi.

- Riippumatta siitä, kirjoitatko käsin, koneella tai twittaat, niin on aikaa miettiä, mitä kirjaimia kirjoitat. Kyllä siinä ehtii miettiä, mikä se viesti on ja mitä se kertoo minusta. Minusta tämä on ihan käsittämätön juttu, Wallenius mietti.

Tiitu oli Walleniuksen kanssa samoilla linjoilla.

- Kyllä se oli Aleksilta paha virhearvio. Ei siinä jäänyt Espoo Unitedille oikeastaan mitään muuta vaihtoehtoa. Sosiaalisessa mediassa yksikin asia voi ponnahtaa pinnalle. Hänen olisi pitänyt miettiä paremmin, mitä sanoo. Tämä oli urheiluyhteisölle hyvä esimerkki, mistä voi ja mistä ei voi vitsailla. Aleksille hatunnosto, että hän on pyytänyt anteeksi, Tiitu summasi.

Katso koko Jälkihiki klikkaamalla jutun kuvaa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat