Anaheimin tuska kasvaa

Sami Vatasen edustama Anaheim Ducks on onnistunut voittamaan tällä kaudella vain neljä peliä. Keskiviikkona Ducksin masensi Olli Määtän edustama Pittsburgh Penguins. 

Sami Vatanen syötti Anaheimin ainoan maalin keskiviikkona. Kuva: AOP

Jääkiekon NHL:ssä nähtiin kahden suomalaispuolustajan kohtaaminen keskiviikkona, kun Sami Vatasen edustama Anaheim Ducks isännöi Olli Määtän edustamaa Pittsburgh Penguinsia. Voiton nappasi Määtän edustama Penguins, kun Ducks kaatui selvästi 1-5. Vatanen syötti Anaheimin ainoan maalin ylivoimalla.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin ylävartalovammasta pelikuntoon toipunut Penguins-pakki Kris Letang, joka summasi tehot 1+1. 29/34 kertaa torjuneen John Gibsonin yllättivät myös Patrick Hörnqvist, Bryan Rust, Matt Cullen ja Jevgeni Malkin.

Voiton Pittsburghille torjui kauden ensimmäisen ottelunsa pelannut Matthew Murray. 22-vuotias kanadalaisvahti torjui 32/33 kertaa.

Tällä kaudella vain kolme tappiota kokeneelle Pittsburghille voitto oli jo neljäs perättäinen. Anaheimin kausi ei ole lähtenyt toivotulla tavalla liikenteeseen, kun joukkue on onnistunut voittamaan 11 pelistään vain neljä.

NHL-kierroksen tulokset:

Montreal       - Vancouver      **   3-0 **

Philadelphia   - Detroit      **  ja 4-3 **

Anaheim        - Pittsburgh        **1-5 **
ANA: Vatanen 0+1