Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Ruhpolding, miesten pikakilpailu

Kontiselle huikeat tienestit Masters-voitosta – ”Saimme pari onnekasta pomppua”

Henri Kontinen on ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on tenniksessä päässyt juhlimaan Masters-voittoa. Kontinen voitti sunnuntaina John Peersin kanssa Pariisin Masters-turnauksen nelinpelin finaalin.

tennis
John Peers (vas.) ja Henri Kontinen Kontinen tuulettavat Pariisin Mastersin voittoa.
John Peers (vas.) ja Henri Kontinen Kontinen tuulettavat Pariisin Mastersin voittoa. AOP

Tennisässät Henri Kontinen ja John Peers juhlivat sunnuntaina Masters-turnauksen voittoa Pariisissa. Palkintorahaa nelinpelikaksikko saa Pariisin voitosta peräti 222 150 euroa.

Suomalais-australialainen duo voitti Pariisin Masters-turnauksen nelinpelin finaalissa ykkössijoitetun ranskalaisparin Pierre-Hugues Herbert / Nicolas Mahut super-tiebreakin jälkeen 6-4, 3-6, (10-6).

- Se oli piste sieltä ja toinen täältä. Se auttoi meitä paljon, että tänään saimme pari onnekasta pomppua super-tiebreakissa, Kontinen kommentoi ATP:n nettisivuilla.

Peers oli loppuottelun jälkeen onnesta soikea.

- Me molemmat saavutimme uramme ensimmäisen Masters-tittelin. Tämä on mahtavaa. Me olemme paiskineet paljon töitä. Tämä kruunaa hienon vuoden, Peers hehkutti.

- Olemme kehittyneet koko ajan. Se oli vain ajan kysymys, että saamme kaiken loksahtamaan uomiinsa. Olemme koko ajan pelanneet hyviä otteluita, mutta suuri haaste meille on ollut saada kaikki esiin päivittäin. Olemme alkaneet toimia tiiminä, Peers selvitti.

Kontisen ja Peersin kausi jatkuu vielä marraskuun puolivälissä Lontoossa pelattavassa ATP World Tourin finaalissa, mihin pääsee kahdeksan parasta nelinpeliparia.

Lähteet: ATP:n nettisivut

Suosittelemme

Tuoreimmat