1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. jalkapallo

Ronaldo aikoo jatkaa vielä 10 vuotta – väisti kysymykset uran päättymisestä Realissa

Cristiano Ronaldo sanoo tehneensä nyt uransa toiseksi viimeisen sopimuksen.

Cristiano Ronaldo kommentoi uutta jatkosopimusta Real Madridin kanssa maanantaina lehdistötilaisuudessa. Kuva: AOP

31-vuotias Cristiano Ronaldo aikoo jatkaa jalkapallouraansa ainakin vielä 10 vuodella. Hän teki vastikään seurajoukueensa Real Madridin kanssa viisi vuotta pitkän sopimuksen. Uusi sopimus kestää kauden 2020–2021 loppuun saakka.

– Eniten haluan nauttia vuosista, mitä minulla on jäljellä. Minulla on vielä 10 vuotta edessä, Ronaldo kommentoi lehdistötilaisuudessa.

– Tällaisen kauden jälkeen, mitä minulla on ollut, tämä on ollut unelmavuosi. Voitin Mestarin Mestarien liigan, Euroopan mestaruuden ja uusin sopimukseni Real Madridin kanssa. En olisi koskaan voinut kuvitella tällaista.

Hän sanoi, että uusi sopimus on hänen toiseksi viimeisensä. Ronaldo kuitenkin väisti kysymykset uran päättymisestä Realissa.

– Saa nähdä. Ei voi tietää, mitä tulevaisuus tuo eteen, Ronaldo kommentoi.

Portugalilaistähti on tehnyt Real Madridille 371 maalia 360 ottelussa. Ronaldo on ehtinyt edustaa Realia kahdeksan kauden ajan. Hän on nyt seuran kaikkien aikojen paras maalintekijä. Silti tällä kaudella meno on ollut normaalia tukkoisempaa. Ronaldo ei ole tehnyt maalia viiteen otteluun Realin kotikentällä Santiago Bernabéulla. Sitä ei ole tapahtunut koskaan aiemmin Ronaldolle. Ronaldo vähättelikin maalinteon merkitystä hänelle itselleen.

– Se on vain pieni täplä. Tämä on vain osa elämää, Ronaldo vakuutti.

– Kahdessa, kolmessa viikossa tai kuukaudessa Cristiano on taas takaisin niin kuin aina.

Lähde: AP