Suora

  • Parayleisurheilun MM, seitsemäs kilpailupäivä
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

”Ei se Nico ole sellainen Lewis Hamiltonin kaltainen playboy”

Jälkihiessä puhuttiin muun muassa siitä, voidaanko Nico Rosbergiä valita Suomessa Vuoden urheilijaksi.

Formula 1
Jälkihiki
Jälkihiki

Nico Rosbergin formula ykkösten maailmanmestaruus herätti maanantaina keskustelua Ylen aamu-tv:n Jälkihiessä. Aiheesta puhuivat Kaj Kunnas, Reetta Meriläinen ja Juha Kanerva.

- Ei se Nico ole sellainen Lewis Hamiltonin kaltainen playboy, kun hän teki sen kiitosvideon äidille ja isälle, Kunnas näki.

- Se oli hieno suoritus. Kyllä tämä viimeinen kisa osoitti, miten valtavan hyvä kilpailija on kyseessä. Kaikki onnittelut Nicon suuntaan, Meriläinen onnitteli.

Kunnaksen mielestä Lewis Hamilton toimi hieman epäurheilijamaisesti, kun hän yritti hidastaa Rosbergiä kauden viimeisessä osakilpailussa.

- Ymmärrän, että Hamilton ajoi oman mestaruutensa puolesta. Lajin arvolle ei kuitenkaan mielestäni sovi se, että aletaan jarruttelemaan sen takia, että jotain mahdollisesti sattuisi, Kunnas pohti.

Kanerva oli eri mieltä Kunnaksen kanssa.

- Tämä kuuluu lajiin, Kanerva totesi.

Kanervan mukaan Rosbergiä ei voida valita Suomessa Vuoden urheilijaksi.

- Ehkä Nico on enemmän saksalainen kuin suomalainen, koska hän ajaa Saksan lisenssillä. Minun silmissä se on niin, että pitää olla ehdolla (Vuoden urheilijaksi) siinä maassa, mitä edustaa.

Jälkihiessä keskusteltiin myös Rukan maailmancupin suomalaismenestyksestä ja talviolympiakisojen hausta. Katso koko keskustelu klikkaamalla jutun kuvaa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat