ManU liigacupin välieriin Zlatanin ja Martialin maaleilla

Manchester United ja Southampton täydensivät voitoillaan Englannin liigacupin välieränelikon.

Zlatan osui West Hamia vastaan kahdesti. Kuva: AOP

Manchester United oli täysin omaa luokkaansa West Hamia vastaan jalkapallon Englannin liigacupin puolivälierässä myöhään keskiviikkoiltana. Maalinteon aloitti vain vajaan kahden minuutin pelin jälkeen Zlatan Ibrahimovic. Osuma syntyi upean ManU-esityön tuloksena, jossa kosketuksensa palloon antoivat myös Wayne Rooney ja näyttöpaikan saanut Armenian ihme Henrikh Mkhitaryan.

Mkhitaryan rakenteli myös ManU:n 2-1-maalin, jonka viimeisteli Anthony Martial. Tätä ennen Ashley Fletcher oli tuonut West Hamin tasoihin.

Martial iski illan toisensa noin puolisen tuntia ennen täyttä aikaa, ja tuomarin antamalla lisäajalla loppulukemat 4-1 niittasi Zlatan. Ruotsalaiskärjen toinen maali syntyi tuomarin antamalla lisäajalla.

Arsenal taipui kotonaan

Osin varamiehisenä pelanneen Arsenalin peräti 19 ottelun mittainen tappioton putki katkesi, kun Southampton otti lontoolaisseurasta 2-0 keskiviikkoillan toisessa puolivälierässä. Kotiyleisön edessä pelanneen Arsenalin hyökkäysteho oli kateissa, kun esimerkiksi hyökkääjä Olivier Giroud oli loukkaantumisen takia sivussa.

Avausjaksolla ei tilanteilla juhlittu, mutta Southampton oli paikoissaan tehokkaampi: kaksi laukausta, kaksi maalia.

Vieraiden johto-osuman laukoi 12 minuutin kohdalla Jordy Clasie. Vieraiden toinen maali syntyi hieman ennen taukoa Ryan Bertrandin jalasta ja se jäi myös ottelun viimeiseksi.

ManUn ja Southamptonin lisäksi liigacupin välierissä pelaavat tiistaina ottelunsa voittaneet Liverpool ja Hull.