Suora

  • Lumilautailun ja freestylen MM: Parikumpareet
  • Parikumpareet

NBA-mestarille tyly kolmas tappio putkeen: "Kuherruskuukausi on ohitse"

LeBron Jamesin johdattama Cleveland Cavaliers koki kolmannen peräkkäisen tappionsa vanhan joukkuetoverin Dwyane Waden ja Chicago Bullsin käsittelyssä.

urheilu
Cleveland Cavaliersin LeBron James yrittää korintekoa Chicago Bullsia vastaan.
LeBron James (nro. 23) tehtaili Bullsia vastaan 27 pistettä.AOP

Viime kaudella koripalloliiga NBA:n mestaruuden huippujännittävässä seitsemän ottelun sarjassa vienyt Cleveland Cavaliers on hörpännyt pahasti viime otteluissaan. Perjantain ottelu Chicago Bullsia vastaan päättyi pistein 105-111 ja tulos tiesi hallitsevalle mestarille kolmatta perättäistä tappiota.

- Nyt on uusi kausi menossa ja muut joukkueet pelaavat meitä vastaan täysiä joka ilta, Clevelandin suurin tähti LeBron James kertoi toimittajille häviön jälkeen.

- Meidän on ymmärrettävä se jo. Kuherruskuukausi on ohitse. Nyt on pelattava tosissaan.

Chicagon pistelinkoina voitossa toimivat kolmikko Jimmy Butler (26 pistettä), Dwyane Wade (24) ja Taj Gibson (23). Täksi kaudeksi seuraan siirtynyt, ailahtelevasta luonteestaan tunnettu Rajon Rondo oli myös pelipäällä ja kirjasi tripla-tuplan: 15 pistettä, 12 koriinjohtanutta syöttöä ja 11 levypalloa.

- Hän [James] saa minusta parhaan ulos ja rakastan häntä vastaan pelaamista, Wade totesi 27 pistettä upottaneesta Jamesista. Pelimiehet ovat hyviä ystävyksiä ja voittivat aikoinaan yhdessä Miamissa kaksi mestaruutta.

- Olen iloinen voitostamme, mutta pitää muistaa, että hän on koko lajin paras pelaaja, Wade jatkoi.

LeBron hävisi vedon ja puki vihulaisen vermeet

James ja Wade ehtivät myös vähän höpsöilemään ennen ottelua. Kaverukset olivat aikoinaan lyöneet vetoa, että se kumman suosikkijoukkue häviää MLB:n baseball-mestaruuden joutuu pukeutumaan perjantain kohtaamisen alla verivihollisen sotisopaan.

Kun MLB-mestaruutta juhli marraskuussa Chicago Cubs, joutui Cleveland Indiansia kannattava James saapumaan United Centeriin täyteen Cubs-peliasuun sonnustautuneena.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat