Video: Liverpoolilta täydellinen sulaminen - Bournemouth kahden maalin takaa voittoon!

Liverpool johti Bournemouthia 3-1, mutta kotijoukkue Bournemouth nousi dramaattisten loppuminuuttien aikana 4-3 -voittoon. Katso Bournemouthin kolme viimeistä maalia kuvaa klikkaamalla! (Kuvalähde: Viasat)

Valioliiga huippuhetket: Bournemouthilla uskomaton nousu Liverpoolia vastaan
Valioliiga huippuhetket: Bournemouthilla uskomaton nousu Liverpoolia vastaan

Jalkapallon Englannin Valioliigan kärkisijoista taisteleva Liverpool menetti kahden maalin johtonsa ja joutui tyytymään lopulta tappioon Bournemouthin vieraana.

Liverpool siirtyi avausjaksolla 2-0 -johtoon ja näytti kulkevan kohti vakuuttavaa voittoa. Maaleista vastasivat Sadio Mane ja Divock Origi. Johto oli täysin ansaittu.

Toinen puoliaika kuitenkin muutti kaiken. Ensin Bournemouth sai rangaistuspotkun, kun juuri kentälle tullut Ryan Fraser kaadettiin. Rankkarin laukoi maaliin Callum Wilson. Liverpool meni kuitenkin uudestaan kahden maalin johtoon, maalintekijänä Emre Can.

Sitten alkoi kuitenkin Bournemouthin uskomaton nousu. 75. minuutilla Ryan Fraser kavensi ja vain pari minuuttia myöhemmin Steve Cook tasoitti. Liverpool oli menettänyt kahden maalin johtonsa, mutta vielä pahempaa oli tulossa. Liverpoolin maalilla pelannut Loris Karius ei saanut pidettyä lisäajalla kaukolaukausta näpeissään. Nathan Ake oli paikalla ja pisti irtopallon maaliin. Bournemouthin yleisö, manageri Eddie Howe ja pelaajat repesivät hurjaan riemuun.