Suora

  • Teroottisia novelleja ja kolmioloikkaa

Peter Kotilainen: "Juhlat on kovat, mutta nyt on vaan kestettävä"

Suomen MM-kultajoukkue saapui Suomeen maanantaina iltapäivällä. Peter Kotilainen oli viilettänyt Riian yössä pelkkä nahkatakki päällään.

urheilu
Yhdessä taas: Riian MM-kisoissa 2016 kultaa juhlineet Peter Kotilainen ja Mika Kohonen edustavat molemmat ensi kaudella Happeeta.
Peter Kotilainen (vas.) juhli Riian yössä päällään pelkkä nahkatakki. Vierellä MM-kultamitaliaan esittelee Mika Kohonen.AOP

MM-kisoissa debytoinut Peter Kotilainen oli tyytyväinen mies Suomeen saapuessaan. Kaulassa kimmelsi tuore kultamitali ja takana oli pitkät juhlat Riian yössä.

- Takana on juhlat, en ole nukkunut sekuntiakaan. Juhlat on kovat, mutta nyt on vaan kestettävä, Kotilainen kertoo.

Tarinoiden mukaan Kotilainen oli viilettänyt Riian yössä ilman paitaa, pelkkä nahkatakki päällään.

- Lupaukset on pidettävä. Sanoin, että jos voitetaan mestaruus, niin lähden vain nahkatakilla liikkeelle. Ostin tämän lämpöleiriltä. Sanoin sielläkin, että jos mestaruus tulee, niin aion vetää tämä päällä. Tässä se nyt on.

Kotilainen muisteli vielä suorastaan sensaatiomaista turnausta. Kotilainen valittiin kisojen parhaaksi pelaajaksi.

- Minulla on ollut kova itseluottamus itseeni, vaikka syksy on mennyt seurajoukkueessa huonommin. Tiesin, että pystyn olemaan paras pelaaja. Me otettiin mestaruus väkisin, viritettiin ensin ansa. Päästettiin kaveri 2-0 johtoon tahallaan ja alettiin kipuamaan sieltä. He ovat hyviä siinä, että tulevat takaa johtoaseman ohi. Nyt me tultiin takaa.

Arki kotimaisessa liigassa ja Happeen riveissä koittaa viikon päästä

- Töihin on palattava vaipanvaihtoon. Viikon päästä mennään taas seurajoukkueen peleihin. Kyllä se latautuminen peleihin onnistuu maailmanmestarilta, meillä on niin hieno joukkue Happeella. On kyllä kiva nähdä.

- Nyt menen ensin nahkatakki päällä, ja elän imussa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat