Suora

  • Rakkauden ja särkyneiden unelmien korut

Tatli puolustaa EM-titteliään lauantaina - "Tästä pitää voittajana lähteä"

Edis Tatli puolustaa lauantaina EM-titteliään neljättä kertaa. Haastajaksi saapuu italialainen Manuel Lancia.

urheilu
Urheilujuttuja: Edis Tatli: Kehässä ei voi pelätä
Urheilujuttuja: Edis Tatli: Kehässä ei voi pelätä

Edis Tatli odottaa tulevaa lauantaita rauhallisin mielin. Sparrit tulevaa EM-ottelua varten ovat ohi ja muutenkin valmistautuminen on sujunut suunnitellusti.

- Kova duuni on nyt tehty ja viimeinen viikko otetaan aika rennosti. Käydään vain tekniikkaa ja taktiikkaa läpi.

Tatli on valmistautunut otteluun italialaista Manuel Lanciaa vastaan tallikavereidensa avustuksella, sparrivastustajia ei ole tällä kertaa haettu ulkomailta.

Lancia on otellut ammattilaisena kuusitoista kertaa, joista saldona neljätoista voittoa, yksi tappio ja yksi ottelu on päättynyt ratkaisemattomana. Hän on pitänyt hallussaan EU-mestaruutta ja ottelee nyt ensimmäistä kertaa EM-vyöstä.

- Sieltä tulee vastaan vähän mua lyhkäsempi, mutta tosi hyvässä suojauksessa otteleva kaveri. Hän tulee koko ajan eteenpäin ja yrittää lyödä kovia lyöntejä vastaan. Siitä on tulossa vauhdikas ja hyvä ottelu - kyllä mulla on aseet sen puolustuksen rikkomiseen, Tatli lupaa.

Tatli puolustaa EM-vyötään nyt neljättä kertaa ja tavoitteena on päästä jälleen MM-otteluun. Muutama vuosi sitten Richar Abril oli liian vaikea vastus ja kuubalainen vei MM-vyön. Nyt Tatlin tavoitteena on pitää EM-tittelinsä ja lunastaa sen avulla paikka uuteen MM-otteluun.

- Tästä pitää voittajana lähteä, jos haluaa otella maailmanmestaruudesta – se on ollut minulla koko ajan tavoitteena ja toivottavasti se paikka nyt aukeaa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat