Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 4. osakilpailu, Iowa

Nyt on huima arvio! Arvostettu urheilulehti: Lauri Markkanen varataan NBA:han kuudentena

Koripallolupaus Lauri Markkanen on tekemässä todellista läpimurtoa rapakon takana. Arizonan yliopistojoukkueessa pelaavan Markkasen nimi on noussut toistuvasti esiin, kun puhe on ollut ensi kesän NBA-varauksista.

urheilu
Lauri Markkanen
Tomi Hänninen

Lauri Markkanen varataan ensi kesän NBA-varaustilaisuudessa kuudentena, arvioi urheilulehti Sports Illustrated.

19-vuotias Markkanen pelaa parhaillaan Arizonassa NCAA-yliopistosarjaa ja on ollut jatkuvasti joukkueensa tehokkaimpia pelaajia.

Yhdysvaltalaislehden mukaan Markkanen on pystynyt auttamaan yliopistojoukkuettaan kentän molemmissa päissä. Lisäksi hän on ollut kantava voima, kun rivit ovat harvenneet loukkaantumisten takia.

Myös 213-senttisen Markkasen heittotaidot huomioidaan. Suomalainen tunnetaan kyvystään heittää kaukaa tarkasti, mikä tekee hänestä kiinnostavan.

Lehden mielestä yllättävän hyvin liikkuva Markkanen voi pelata hyökkäyksessä millä paikalla tahansa. Hänen tarvitsee ainoastaan todistaa, että pystyy tekemään myös "likaisen työn" kentällä.

Ykkösvaraukseksi Sports Illustrated on nostanut Markelle Fultzin.

Lähiaikoina Markkasta on myös verrattu yhteen NBA:n kovimmista tulevaisuuden nimistä, New York Knicksin latvialaiseen Kristaps Porzingiin.

Markkanen teki lauantaina 17 pistettä, kun Arizona voitti neljännen kerran peräkkäin NCAA-sarjassa. Ottelussa kaatui Texas A&M.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat