Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Robert Heleniuksen valinnat puhuttivat – ”Ei tällaisista otteluista ole mitään hyötyä”

Reetta Meriläinen, Bror-Erik Wallenius ja Tero Tiitu keskustelivat puhuttavimmista urheiluaiheista Aamu-tv:n sohvalla.

nyrkkeily
Jälkihiki: Jälkihiki 19.12.2016
Jälkihiki: Jälkihiki 19.12.2016

Nyrkkeilijä Robert Heleniuksen iltapuhde lauantain All In Fight Nightissa kesti vain 48 sekuntia, kun heikkokuntoinen Gonzalo Omar Basile laskettiin heti ulos ottelusta. Maanantain Jälkihiessä Reetta Meriläinen, Bror-Erik Wallenius ja Tero Tiitu kummastelivat Heleniuksen tiimin vastustajavalintoja.

- Robbe on joutunut ottelemaan kahdessa viimeisessä ottelussa vain reilut puolitoista minuuttia. Aina olisi hyvä, että minuutteja tiukkoja vastustajia vastaan tulisi, Tiitu kommentoi,

- Miksi hänelle hankitaan tällaisia vastustajia? Ei siinä ole mitään järkeä. Tällaiset ottelut eivät tuo hänelle mitään apua seuraaviin otteluihin. Kyllä kai jokainen valmentaja ja manageri tietää, millainen uhrilammas on tulossa? Jos Robertin tähtäimessä on päästä isoon titteliotteluun, ei tällaisista otteluista ole mitään hyötyä, Wallenius linjasi.

- Penkkiurheilija ei voi tietää, kuinka hyvässä kunnossa Robert Helenius on. Tämä on nyt täysin hämärän peitossa. Jos vastustaja on eri tasolla, ei siitä tule kunnon matsia, Meriläinen kommentoi.

Jälkihiessä keskusteltiin myös mm. ampumahiihdosta, Huuhkajien päävalmentajasta, Jokereiden KHL-joukkueesta ja Englannin Valioliigasta. Katso koko Jälkihiki klikkaamalla jutun kuvaa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat