Suora

  • Urheilukierros
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Ruotsi
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Argentiina, 1. päivän kooste

Lehti: Williams päässyt sopimukseen Massan kanssa – Bottas vapaa siirtymään Mercedekselle

Virallista vahvistusta kuljettajatilanteesta on lupa odottaa vasta tammikuun puolella.

Formula 1
Valtteri Bottas
Valtteri BottasEPA

Felipe Massa lykkää F1-uransa lopettamista ja ajaa ensi kaudella Williamsilla, kertoo f1today.net -sivusto (siirryt toiseen palveluun). Sivu perustaa uutisensa brasilialais- ja saksalaismedian raportteihin.

Massan päätös tarkoittaisi sitä, että Williamsin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas olisi siirtymässä Mercedekselle. Massan paluusta uutisoi myös muun muassa saksalainen Auto Bild (siirryt toiseen palveluun).

Mercedes etsii uutta kuljettajaa uransa yllättäen lopettaneen hallitsevan maailmanmestarin Nico Rosbergin tilalle. Julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan Mercedeksen vaihtoehdot loppusuoralla ovat Bottas ja Pascal Wehrlein.

Williamsin apulaispäällikkö Claire Williams on sanonut, että Bottas saa lähteä, jos tilalle saadaan kokenut ja luotettava kuljettaja.

- Kokenut ja luotettava kuljettaja voisi olla esimerkiksi joku sellainen kuin Felipe Massa, Williams vihjasi viime viikolla brittimediassa.

Massan paluuta tai Bottaksen Mercedes-sopimusta ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu. Mercedeksen on määrä kertoa Rosbergin korvaajasta tammikuun alussa.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat