Suora

  • StarCraft 2: IEM Katowice 2021
  • Sim racing: Arctic eRX Invitational
  • Sim Racing: Arctic eRX Invitational

Jokerit tyly isäntä KHL-sarjajumbolle

Kaksi maalia Jokereille alustanut Peter Regin hääri joukkueensa kapellimestarina Dinamo Riika-ottelussa.

urheilu
Jokerien Peter Regin
Tomi Hänninen

HELSINKI. Jokerit hallitsi suvereeniin tyyliin kotiotteluaan KHL:n läntisen konferenssin jumbojoukkue Dinamo Riikaa vastaan. Kamppailu oli käytännössä ohi jo avauserän jälkeen kun erätauolle mentiin isäntien 2-0-johdossa.

Toisen erän latvialaiset pyristelivät vielä mukana pelissä, mutta kun Tommi Huhtala lisäsi erän lopulla Jokeri-johdoksi 3-0:aan, oli peli ohi.

Kolmannen erän kotijoukkue tyytyi puolustamaan johtoaan, eikä päästänyt vastustajaa tekopaikkoihin. Ilman suurempia ponnistuksia Jokerit kaatoi Dinamon selvin 3-0-numeroin.

- Eka erä oli meiltä hyvää ja sen jälkeen vähän passivoiduttiin, mutta puolustettiin kuitenkin voitto kotiin. Turhan passiivisia oltiin pari erää, mutta voitto on tärkein ja se saatiin, sanoi Jokereiden Antti Pihlström.

Jokerit kohtaa huomenna, tiistaina toistamiseen Dinamo Riian ja se on taas uusi peli.

- Joo pitää taas olla aktiivinen alusta asti, eikä saada passivoitua kuten tänään tehtiin. Tämän päivän voitto antaa meille hyvät lähtökohdat huomiseen peliin.

- Tänään ei tarvinnut antaa kaikkea ja säästettiin virtaa huomiselle. Meidän pitää vaan keskittyä omaan peliin, jätetään turhat jäähyt ja virheet pois niin hyvä tulee, jatkoi Antti Pihlström.

Petri Viljanen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat