Suora

  • Rytmisen MM, 4-ottelun B-ryhmän finaali
  • Painin MM, vapaapaini
  • Painin MM, naisten paini ja vapaapaini
  • Rytmisen MM, 4-ottelun A-ryhmän finaali
  • Rytmisen MM, 4-ottelun B-ryhmä
  • Painin MM: vapaapaini ja naisten paini
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Rytmisen MM, 4-ottelun A-ryhmä

”Viimeistelyltä vaikuttaa” – Asiantuntijan mukaan Bottaksen siirto Mercedekselle näyttää toteutuvan

Yle Urheilun Formula 1 -asiantuntijan Jukka Mildhin mukaan Valtteri Bottaksen siirtyminen Mercedekselle näyttää toteutuvan.

urheilu
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas.AOP

Williamsin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen siirtymiselle Mercedekselle saatiin maanantaina jälleen lisää viitteitä. Motorsport.com uutisoi, että Mercedeksen reservikuljettaja Pascal Wehrlein ajaa ensi kaudella Sauberin tallissa. Wehrleinia oli pidetty Bottaksen ohella vahvimpana ehdokkaana Nico Rosbergin korvaajaksi mestaritalliin.

Yle Urheilun asiantuntijan Jukka Mildhin mukaan Bottaksen siirtyminen Mercedekselle näyttää toteutuvan.

– Jos ajatellaan, mitä vaihtoehtoja Mercedeksellä on enää jäljellä, niin Bottas on paras vaihtoehto.

Mildhin mukaan Bottaksen siirron vahvistumiselle on vielä jäljellä hygienia-asioita, kuten Sauberin vahvistus Wehrleinin ja Williamsin vahvistus Felipe Massan sopimuksesta.

– Kyllä tämä viimeistelyltä alkaa haiskahtaa, Mildh päättelee.

Mildhin mukaan Bottas on valikoitumassa hallitsevan maailmanmestarin Nico Rosbergin korvaajaksi vahvan kokemuksensa takia.

– Nico Rosbergin saappaisiin on todella vaikea kenenkään astua. Maailmanmestaruuden lisäksi hän on ollut kantava jäsen tallissa Lewis Hamiltonin kanssa. Siihen tarvitaan Hamiltonin tallitoveriksi erittäin kokenut ja omalla tavallaan tunnollinen kuljettaja sekä ihminen, Mildh painottaa.

Mildhin mukaan Bottas olisi tässä tapauksessa erittäin lojaali Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolffille. Hän nimittäin toimii myös Bottaksen manageriryhmässä.

– Toki Valtteri on astumassa aika kovaan paikkaan. Mutta Valtterin esitykset ovat olleet todella hyviä. Kaikki ymmärtävät sen, että Williamsin auto ei ole kehittynyt läheskään niin hyvin kuin muut kärkitallit, Mildh päättää.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat