Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Närbild
  • Erään kirjan elinkaari
  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018

Kontinen/Peers hyvillä fiiliksillä Australian avoimiin - "Viime viikko oli loistavaa valmistautumista"

Henri Kontinen ja John Peers ovat neljänneksi sijoitettuja Australian avoimissa.

urheilu
Henri Kontinen ja John Peers
AOP

Tenniskauden 2016 huipennuksen eli ATP-finaalit voittaneet Henri Kontinen ja John Peers odottavat innolla vuoden 2017 ensimmäistä Grand Slamia. Vaikka Brisbanen ATP-kilpailu jäi aiottua lyhyemmäksi, sai suomalais-australialainen kaksikko oivat otteluvoitot viime viikolla Adelaidessa pelatussa näytöskilpailussa.

Kontinen/Peers pesi ensin legendaariset veljekset Mike ja Bob Bryanin 7-6, 7-6 ja viimeisteli turnauksen voittamalla Daniel Nestor/Edouard Roger-Vasselinin 2-6, 7-5, 10-5. Kontinen/Peersin lisäksi joukkuemuotoisen World Tennis Challengen voittoa Team Goldissa tuulettivat Ukrainan Alexandr Dolgopolov ja Australian Mark Philippoussis.

- Viime viikko oli loistavaa valmistautumista Australian avoimiin, kun saimme pari kovaa ottelua alle. Ensimmäinen matsimme on aikaisintaan keskiviikkona, joten meillä on edessä pari hyvää treenipäivää Melbournessa, Kontinen sanoo.

Neljänneksi sijoitettu pari kohtaa avauskierroksella Meksikon Santiago Gonzalezin ja Espanjan David Marreron. Vastustajista molemmat ovat yltäneet Australian avointen nelinpelissä parhaimmillaan puolivälieriin.

- Olen kohdannut molemmat pelaajat aiemmin, Gonzalezin viimeksi syksyllä. Pari pelasi yhdessä viime viikon, ja kuulemma hyvin pelasikin. Marreron ranking (41) ei ihan kerro totuutta hänen taidoistaan, sillä pelatessaan Fernando Verdascon kanssa Marrero kuului maailman parhaimpiin, Kontinen sanoo.

Kotinen ei ole vielä varma osallistumisestaan sekanelinpeliin. Kontisen lisäksi Australian avoimissa nähdään muutakin suomalaisväriä, kun Emil Ruusuvuori on mukana poikien sarjassa.

Lähde: Tennisliiton tiedote

Suosittelemme

Tuoreimmat