Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Niki Juusela siirtyy formulaselostajaksi

Yleisradion pitkäaikainen selostaja-toimittaja Niki Juusela on MTV:n uusi F1-selostaja.

Formula 1
Niki Juuselan F1-testi
Yle

Ylen urheilutoimittaja Niki Juusela aloittaa MTV:n ja C Moren formulaselostajana tulevalla kaudella. Pesti on intohimoisesti formuloita seuraavalle Juuselalle iso asia.

- Muistan kun nuorena poikana tutkailin joka ilta seinälläni roikkuvaa F1-kalenteria. Se oli vuodelta 1985. Vielä tuolloin sankarikseni myöhemmin noussut Ayrton Senna ajoi mustalla Lotuksella. Katselin kuvia ja tiesin, että minusta tulee F1-kuljettaja. Ei tullut, mutta selostaja tuli. Olen siis käytännössä niin lähellä lapsuuteni unelmaa kuin mahdollista. Määre onnellinen on vähättelyä sille, mitä tunnen juuri nyt, Juusela kertoo MTV:n tiedotteessa.

MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero on vakuuttunut Juuselan vankasta kokemuksesta ja ammattitaidosta.

- Niki Juusela on monella tavalla paras mahdollinen seuraaja vaativaan ja arvostettuun tehtävään. Hänellä on nuoresta iästään huolimatta lähes 15 vuoden kokemus arvokisojen ja muiden merkittävien tapahtumien selostajana ja toimittajana. Nikillä on lisäksi valtava motivaatio juuri tähän pestiin ja hän omaa intohimoisen lajiseurannan kautta myös laajaa ymmärrystä Formula 1:stä, taustoittaa Markus Autero kanavan uutta selostajatähteä.

Juusela aloittaa työnsä helmi-maaliskuun vaihteessa. Kauden ensimmäinen GP ajetaan Australiassa 24.-26.3.

MTV tiedotti keskiviikkona solmineensa myös kuuden vuoden jatkosopimuksen jääkiekon MM-turnauksen esittmäisestä kanavillaan. MM-kisat näkyvät MTV:llä uuden sopimuksen myötä kevääseen 2023 asti.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat