Suora

  • Urheiluruutu
  • Aviopari katoaa
  • Urheiluruutu
  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n alkukilpailu

"Läheltä piti" – Mikko Korhonen törmäsi Malesian kisassa kuningaskobraan!

Mikko Korhonen paransi asemiaan golfin Euroopan kiertueen Malesian kisassa – ja oli astua kuningaskobran päälle.

urheilu
Mikko Korhonen kuvassa
Mikko KorhonenEPA

Mikko Korhonen nousi lähes 20 sijaa golfin Euroopan kiertueen Mayabank Championship -kilpailussa tehtyään lauantaina tuloksen -2 (70). Kuusi birdietä ja neljä bogia sisältäneen kierroksensa jälkeen Korhonen jakaa yhteistuloksellaan -4 kilpailussa sijaa 34 ennen viimeistä kilpailupäivää.

- Ihan hyvä rundi. Alkuun oli kovaa menoa ja vuoristorataa. Sitten loppui kyllä bensa ja viimeiset seitsemän reikää oli taistelua. Jalkoihin sattui ja jouduin liikkumaan tosi hitaasti. Onneksi muutkin pelasivat tänään niin hitaasti, ettei jääty edes jälkeen, tiiltä 10 tänään startannut Korhonen sanoi tiedotteessa.

Aivan tavanomaisesta työpäivästä ei lauantaina voida puhua, sillä Korhonen sai tehdä kentällä tuttavuutta Malesian luonnon kanssa.

- Sellainen läheltä piti -tilanne siellä tänään kävi, että alkukierroksesta astuin 20 cm päähän kuningaskobran takapäästä! Käärme oli noin 1,5 metrin mittainen. Ilmeisesti se oli juuri syönyt, kun se ei liikkunut ollenkaan!, Korhonen kertoi huojentuneena.

- Elossa käärme kyllä oli, sillä seuraavalla reiällä saimme tiedon, että se oli luikerrellut pois. Vähän kyllä adrenaliini virtasi siinä kohtaa!

Kilpailua johtaa Englannin Danny Willett tuloksella -16. Eroa toisena olevaan Yhdysvaltojen Danny Lipskyyn on jo kolme lyöntiä.

Kisan toinen suomalainen, Mikko Ilonen karsiutui perjantaina. Kilpailu päättyy aikaisin sunnuntaina Suomen aikaa.

Lähteet: Mikko Korhosen tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat