Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Ruhpolding, miesten pikakilpailu
  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Ruhpolding, naisten pikakilpailu

Federer näytti jälleen kaapin paikan Nadalille, Djokovic hävisi taas tenniksen pahalle pojalle

Roger Federer on voittanut Rafael Nadalin nyt kolme kertaa peräkkäin.  

tennis
Roger Federer
Roger Federer. AOP

Tenniksen Indian Wellsin Masters-turnauksen kaksinpelin neljännellä kierroksella nähtiin keskiviikkona mielenkiintoisia kamppailuja, kun Novak Djokovic kohtasi Nick Kyrgiosin ja Rogers Federer otti mittaa Rafael Nadalista.

Puolivälieriin etenivät australialainen Kyrgios ja sveitsiläinen Federer. Kyrgios voitti serbialaisen Djokovicin erin 6-4, 7-6(7-3) ja Federer näytti kaapin paikan espanjalaiselle Nadalille luvuin 6-2, 6-3.

Federerin ja Nadalin kohtaaminen oli uusinta Australian avoimen tennisturnauksen finaalista, missä Federer oli vahvempi viiden erän jälkeen. Federer on nyt voittanut ensimmäisen kerran urallaan Nadalin kolmessa peräkkäisessä kohtaamisessa.

Kauden ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa Melbournessa Nadal oli lähellä voittoa, mutta nyt Federer vei ottelun nimiinsä helposti.

- Australiassa pelasimme erittäin tiukan ottelun. Siellä minulla oli saumoja, mutta nyt niitä ei ollut, Nadal myönsi.

Kolme edellistä Indian Wellsin Masters-turnausta voittanut Djokovic hävisi 21-vuotiaalle Kyrgiosille jo toisen kerran kahden viikon sisään. Tenniskenttien pahana poikana tunnettu australialainen kukisti Djokovicin myös Acapulcossa pari viikkoa sitten. Keskiviikon tappio päätti maailmanlistalla toisena olevan Djokovicin 19 ottelun mittaisen voittoputken Masters-turnauksissa.

- Voittoputken piti päättyä jossain vaiheessa. Valitettavasti se päättyi nyt, Djokovic kommentoi.

Hentri Kontista ja John Peersiä ei nähdä Indian Wellsin Masters-turnauksen välierissä.

Lähteet: AFP

Suosittelemme

Tuoreimmat