Suora

  • Koruja juhliin ja mielenosoituksiin
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Aviopari katoaa

Makwan Amirkhani hävisi ensimmäistä kertaa UFC:ssä

Arnold Allen vei kovan kolmen erän taiston hajaäänituomiolla Lontoossa.

vapaaottelu
Arnold Allen Makwan Amirkhani
Arnold Allen kaatoi Makwan Amirkhanin.Jani Mesikämmen

LONTOO. Vapaaottelija Makwan Amirkhani hävisi ensimmäistä kertaa urallaan lajin suurorganisaatio UFC:ssä. Arnold Allen tuomittiin voittajaksi hajaäänituomiolla täyden ajan jälkeen tuomaripistein 30-27, 30-27, 28-29.

Amirkhani sai heti ottelun alussa Allenin mattoon ja pääsi yrittämään kuristusta. Britti kuitenkin puolusti tilanteet hyvin. Hieman yllättäen myös Allen halusi pitää ottelua matossa ja saikin muutaman iskun sisään Amirkhanin ollessa alla. Viiden minuutin avauserä oli äärimmäisen tasainen.

Toisen erän alussa Amirkhani yritti uudestaan kuristuslopetusta, mutta Allen puolusti jälleen ja pääsi tilanteessa päälle. Toinen eräkin oli erittäin tasainen.

Kolmannen erän toisella minuutilla Allen osui kovaa lyönnillään, mutta Amirkhani pysyi tolpillaan. Aivan ottelun lopussa Allen pääsi kokeilemaan nopeasti takakuristusta, mutta Amirkhani kesti loppusummeriin asti.

Ottelu oli Amirkhanin UFC-uran neljäs. Aiemmista kolmesta voitosta kaksi tuli lopetuksella ja yksi täyden ajan jälkeen. Allenilla oli alla kaksi voittoa UFC:ssä.

Amirkhani on sanonut ottelevansa seuraavan kerran vasta, kun UFC järjestää tapahtuman Suomessa. Tapahtuma ei ole ainakaan UFC:n tämän vuoden kalenterissa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat