Suora

  • Tiedotustilaisuus: Uusi omistaja Jokereille
  • Elävä arkisto esittää
  • Korisliiga, miesten 4. loppuottelu Kouvot - Kauhajoki
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Ampumahiihtäjien kauden päätösjuhlat riistäytyivät käsistä – palohälytys ja poliisit paikalle

Joku laukaisi palohälytyksen oslolaisessa hotellissa ilmeisesti tahallaan.

ampumahiihto
Ampumahiihtäjien kauden päätösjuhlat järjestettiin Holmenkollen Park -hotellissa.
Ampumahiihtäjien kauden päätösjuhlat järjestettiin Holmenkollen Park -hotellissa.AOP

Ampumahiihtäjien maailmancupkausi päättyi sunnuntaina Oslon Holmenkollenilla Norjassa. Paikallisessa hotellissa järjestetyt päätösjuhlat yltyivät niin rajuiksi, että poliisi joutui puuttumaan asiaan.

Norjan yleisradioyhtiö NRK kertoo (siirryt toiseen palveluun), että Kansainvälisen ampumahiihtoliiton IBU:n ja Holmenkollenin kisajärjestäjien järjestämissä päätösjuhlissa oli paikalla 400 ihmistä.

Urheilijoiden ja taustajoukkojen juhlat päättyivät jo ennen puoltayötä. Paikalle saapuivat sekä poliisi että palokunta. Tulipaloa hotelissa ei ollut, mutta joku oli onnistunut laukaisemaan palohälytyksen.

- Poliisi tuli ja päätti juhlat, koska palohälytys oli laukaistu manuaalisesti useammassa paikassa. Joku oli ilmeisesti kuljeskellut ympäri hotellia ja pitänyt hauskaa, Holmenkollenin maailmancupin viestintäpäällikkö Emilie Nordskar sanoi NRK:lle.

- Nämä olivat suljetut juhlat urheilijoille ja taustajoukoille. Tällainen lopetus oli ikävää niille, jotka nauttivat juhlista.

Ampumahiihtokonkari Ole Einar Björndalen oli jo nukkumassa, kun hälytys rävähti soimaan.

- Menimme aluaan katsomaan, mitä oli tapahtunut. Se oli väärä hälytys, joten menimme takaisin. En tiedä, miksi hälytys laukesi, Björndalen sanoi.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat