Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Rytmisen MM, 4-ottelun B-ryhmän finaali
  • Painin MM, vapaapaini
  • Painin MM, naisten paini

SaiPasta vapautettu debytanttiluotsi ES:lle - "Minulla ei ole mitään sanottavaa"

Ari Santasen ensimmäinen kausi päävalmentajan toimessa päättyi avauskauteen. Etelä-Saimaa -lehti sai SaiPasta vapautetun valmentajan kiinni tuoreeltaan.

urheilu
Ari Santanen
Ari SantanenTomi Hänninen

Pitkänlinjan SaiPa-luotsi ja kolmena kautena pelaajaurallaan joukkueen kapteenina toiminut Ari Santanen ei ollut maanantaina juttutuulella.

SaiPan ja Santasen sopimus olisi kattanut vielä tulevan kauden, mutta joukkueen jääminen merkittävästi urheilullisista tavoitteista oli liikaa seuran johdolle.

- Olen oman selvitykseni menneestä kaudesta antanut seuralle ja sen hallitukselle. Heidän tehtävänsä on katsoa ja päättää, mitä sieltä kertovat. Tässä vaiheessa se riittää minulle, Santanen kertoo Etelä Saimaalle.

Santanen oli ollut ennen päävalmentajan tulikastetta apuvalmentajan pestillä peräti SaiPan kahdella nelivuotisjaksolla, joina päävalmentajina huhkivat ensin Ari-Pekka Selin ja viimeksi Pekka Tirkkonen.

- Minulla ei ole mitään sanottavaa tässä kohtaa. Nyt on aika rauhoittua ja mietiskellä, mitä isona tekisi, Santanen linjaa.

Viikko sitten Ilta-Sanomat vihjasi, että EV Zugin monivuotinen apuvalmentaja Waltteri Immonen olisi tulossa SaiPan uudeksi päävalmentajaksi. EV Zugin kausi Sveitsissä on viekä kesken.

Katso alkuperäinen uutinen täältä (siirryt toiseen palveluun)

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat