Suora

  • Yleisurheilun GP-sarja, Lapinlahti
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n alkukilpailu

Savinainen palasi sysimustaan iltaansa - "Ei mennyt putkeen"

Tapparan Veli-Matti Savinainen seurasi tiistaina jäähypenkiltä Ilveksen nousua 6-3-voittoon. Miten käy tänään, kun joukkueet iskevät yhteen toisessa kohtaamisessaan.

urheilu
Veli-Matti Savinainen.
Tapparan Veli-Matti Savinaisella oli synkkä iltapuhde tiistaina. AOP

Tappara joutui yllättäen taipumaan Ilvekselle jääkiekon SM-liigan puolivälierien avauksessa. Tapparan toinen erä oli murheellinen ja kirvesrintojen pakka hajosi 3-1-johtoasemassa. Ilves rynnisti 6-3-voittoon.

- Ensimmäinen erä oli meiltä hyvää peliä, mutta sen jälkeen meiltä katkesi ajatus. Toisesta erästä tuli musta emmekä saaneet enää koottua itseämme kolmanteen erään. Ilves ansaitsi voittonsa, Savinainen palasi tiistain dramaattisiin tapahtumiin.

Savinaisesta tuli Tapparan antisankari, kun hän istui toisessa erässä kuusi minuuttia jäähypenkillä.

- Olin ottanut kuusi minuuttia jäähyjä varmaan koko kauden aikana ja sitten otin kuusi minuuttia jäähyjä samassa ottelussa. Ei mennyt ihan putkeen, mutta vasta ensimmäinen ottelu on pelattu ja tulee vielä pitkä sarja, Savinainen totesi.

Savinainen lupaa, ettei aio ottaa minuuttiakaan jäähyjä tämän illan kamppailussa. Edelleen Savinainen painottaa, etteivät tiistain tyyliset maalijuhlat saa enää toistua.

- Tapparan identiteettiin kuuluu, että omiin saa mennä nolla tai yksi maalia. Mestaruuksia voitetaan puolustamalla ja puolustuksen kautta pitää lähteä tämänkin illan otteluun, Savinainen painotti.

Tapparan ja Ilveksen kaikki ottelut ovat loppuunmyytyjä. Hakametsässä tunnelma on varmasti katossa.

- On harvinaista herkkua, että pääsemme pelaamaan jo liigan puolivälierissä loppuunmyydyissä halleissa, Savinainen muistutti.

Katso täältä SM-liigan puolivälierien otteluparit ja peliohjelma.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat