Suora

  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix
  • Elävä arkisto esittää
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix
  • Urheilukierros

MM-mitalisti Pärmäkoskea juhlittiin Ikaalisissa "SM-kisoihin riittää motivaatiota"

Lahden MM-kisoissa hopeaa ja pronssia sekä maailmancupissa toisen sijan saavuttanutta Krista Pärmäkoskea juhlittiin tänään kotikonnuilla Ikaalisissa. Kausi jatkuu vielä SM-hiihdoissa.

hiihto
Krista Pärmäkoski mitalikahvit
Petri Aaltonen / Yle

Krista Pärmäkoskelle kansainvälinen kilpailukausi toi menestystä. Torstaina Ikaalisissa järjestettiin mitalijuhla, jonne saapui iso joukko Pärmäkosken kannattajia, tukijoita ja läheisiä onnittelemaan ja ihailemaan mitaleita.

- Ikaalisiin on aina mukava tulla. Kilpailukaudella tulee paljon reissupäiviä, nyt on kiva tavata tuttuja ja juhlia läheisten kanssa, iloinen hiihtosankaritar kommentoi.

Maailmancupkausi päättyi Quebecissä viikonloppuna. Pärmäkoski oli tyytyväinen, kun pystyi varmistamaan toisen sijan itselleen. Nyt olo on klassisesti väsynyt, mutta onnellinen.

- Aikaero painaa, viime yönä nukuin 12 tuntia, naurahti Pärmäkoski.

- Kausi oli tosi hyvä, vaikka pettymyksiäkin mahtui mukaan. Kaikkiin kisoihin en ole tyytyväinen, mutta se kuuluu urheiluun. En ole vielä oikein tajunnut, kuinka suuria saavutuksia nämä ovat. Varmaan sitten SM-kisojen jälkeen, lepokaudella ymmärrän.

Pärmäkosken lepokausi sisältää hiihtoa - tosin rauhallisesti koiran kanssa, Lapin koiraladuilla. Ensi vuosi ja olympiakisat ovat jo tiiviisti mielessä.

- Tämä kausi osoitti, että olen hyvin taistelussa mukana. Ihan korkeimmalle korokkeelle paukut eivät vielä riittäneet, mutta lähelle. Kyllä tästä tuli lisää motivaatiota kesän treeneihin, Pärmäkoski kertoi.

Pärmäkosken kausi jatkuu vielä SM-kisoissa. Viikon päästä hiihdetään Kontiolahdella ja sitten Ylitorniolla.

- Uskon palautuvani kisoihin mennessä. SM-kisoihin löytyy motivaatiota. Kovia kisoja on tulossa, saahan siellä taistella maailman parhaita vastaan. fiilisteli Pärmäkoski.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat