Suora

  • Jyskälä - 70 vuotta rallin historiaa

Espoo Unitedin toimitusjohtaja: Seura seisoo Raimo Summasen takana

Toimitusjohtaja Olli Aro ei halua puhua Summasen kohusta samassa yhteydessä Aleksi Valavuoren tapauksen kanssa.

Mestis
Raimo Summanen
Raimo Summanen.AOP

Espoo Unitedin toimitusjohtaja Olli Aro kertoo seuran seisovan valmentajansa Raimo Summasen takana keskiviikkona tapahtuneessa huutelukohussa. Summanen sai kahdeksan ottelun toimitsijakiellon huudeltuaan alatyylisiä ilmauksia Hermeksen valmennukselle viidennessä Mestis-puolivälierässä. Lisäksi seura sai 4000 euron sakot.

- Ramin sanomiset ovat tuomittavia, mutta seura on taustat kuultuaan tehnyt päätöksen seistä tapauksessa Ramin takana. Samalla emme voi hyväksyä sitä kieltä, mitä tilanteessa on käytetty. Siitä irtisanoudumme, Aro kertoo Yle Urheilulle.

- Tyydymme Ramille annettuun rangaistukseen. Totta kai tuo on kova rangaistus ja vaikuttaa meihin urheilullisesti, toimitusjohtaja jatkaa.

Alatyylisen huutelun kohteeksi joutunut Hermes-päävalmentaja Antti Karhula kertoi torstaina Yle Urheilulle harkitsevansa rikosilmoitusta Summasesta. Aro ei ollut halukas ottamaan kantaa mahdollisiin oikeustoimiin.

- Se tieto mikä meillä on, kuuluu oikeudessa kertoa. Ei siinä sen kummempaa. Muut instanssit päättävät sen, että miten Suomen laki siihen ottaa kantaa.

Summasella on voimassa oleva sopimus kuluvasta kaudesta, eikä Aro halua puhua valmentajan mahdollisesta jatkosta seurassa. Riippuen Unitedin pudotuspeleistä, Summanen voi olla toimitsijakiellossa vielä ensi kauden alussakin.

Aro ei myöskään suostu puhumaan Summasen tapauksesta samassa yhteydessä Aleksi Valavuoren tapauksen kanssa. Koripallopuolen urheilutoimenjohtaja sai potkut Espoo Unitedista syksyllä kohua aiheuttaneiden twiittiensä takia.

- Nämä ovat kaksi täysin erillistä asiaa ja näitä ei tule sekoittaa missään nimessä toisiinsa.

Espoo Unitedin omistaja Jussi Salonoja ei halunnut torstaina kommentoida Summasen tapausta Yle Urheilulle vaan antoi kommentointivastuun toimitusjohtaja Arolle.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat