Suora

  • Urheilukierros
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Ruotsi
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Argentiina, 1. päivän kooste
  • Koostejakso - kauden parhaat palat

Ferrarin pääjohtaja liikuttui voitosta: “Oli jo aikakin”

Ferrarin pääjohtaja Sergio Marchionne oli tunteellisessa tilassa, kun sai kuulla F1-tallinsa voiton kunniaksi jälleen Italian kansallislaulun.

urheilu
Sergio Marchionne.
Sergio Marchionne.AOP

Ferrarin pääjohtaja Sergio Marchionnen mukaan oli jo aikakin, että Ferrari palasi F1-sarjassa voittavalle tielle. Tallin kuljettajista Sebastian Vettel voitti kauden avauskilpailun Australiassa. Viimeksi Ferrari oli voittanut F1:sissä Singaporen GP:ssä 2015.

Vettelin tallitoveri Kimi Räikkönen sijoittui neljänneksi. Näin Ferrari johtaa myös tallien välistä kilpailua ensimmäisen kisan jälkeen.

– Oli jo aikakin, Marchionne kuvaili voittokulkua tiedotteessa.

– Olen iloinen tallini puolesta. Meidän tifosot (fanit) ovat olleet puolellamme koko ajaan.

Puolentoista vuoden odotus sai myös Marchionnen reagoimaan tunteellisesti.

– Italian kansallislaulun kuuleminen jälleen oli erittäin liikuttavaa, Marchionne myönsi.

Hän kehui molempia kuljettajiaan estoitta.

– Sebastian ajoi upean kisan. Uskon, että Kimi on varmasti pian taistelemassa tallitoverinsa rinnalla, Marchionne iloitsi.

Samalla pääjohtaja muisti realiteetit. Hän itse kielsi ennen kauden alkua Räikkösen ja Vettelin puhumisen medialle. Marchionne ei halunnut tälle kaudelle nostattaa suuria odotuksia.

– Nyt on erityisen tärkeää muistaa, että tämä ei ole määränpää. Tämä on ensimmäinen askel pitkällä tiellä. Meidän kaikkien täytyy pysyä’keskittyneenä kehittymiseen joka päivä, Marchionne päätti.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat