Kaikki jalkapallon MM-kisoista!
Kaikki FIFAn jalkapallon MM-kisoista!Kisasivuille

EräViikingit rynnisti välieräsarjan tasoihin

EräViikingit teki selvää SPV:stä ja tasoitti voitot 1-1:een miesten salibandyliigan välierissä. Classic oli jälleen Happeeta vahvempi.

urheilu
EräViikinkien ja SPV:n pelaajia kuvassa
EräViikinkien Kevin Söderling (keskellä) ja SPV:n Sami Koski (oikealla) taistelivat pallosta ensimmäisessä välieräpelissä. Lehtikuva

Helsinkiläinen EräViikingit rynnisti 9-5-vierasvoittoon Seinäjoen Peliveljistä ja tasoitti miesten salibandyliigan välieräsarjan voitot 1-1:een. Finaalipaikkaan vaaditaan neljä otteluvoittoa.

EräViikingit oli toisen erän jälkeen 6-1-murskajohdossa. Kotijoukkue SPV kiri päätöserässä 4-6-tilanteeseen, mutta joutui taipumaan. SPV:n ja EräViikinkien taisto veti Seinäjoelle 1 077 katsojaa.

EräViikinkien tehopelaaja oli loistavaan kevätvireeseen vertynyt Kevin Söderling, joka takoi tehot 2+1. Myös Tero Tiitu (2+0), Janne Hyvönen (0+2) ja Mika Moilanen (1+1) viettivät kahden tehopisteen iltaa.

Tamperelainen Classic hankki jo toisen voittonsa Jyväskylän Happeesta. Happee sai nöyrtyä kotikentällään Classicille 2-8-numeroin ja Classic on näin johdossa otteluvoitoin 2-0. Classicin Sami Johansson iski peräti viisi maalia. Janne Lamminen kahmi tehot 1+2 ja Jussi Piha 0+3.

Suosittelemme

Tuoreimmat