Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

UFC-mestari otti historiallisen tittelivoiton – "Maailman paras ottelija"

Dana White yltyi melkoisiin ylisanoihin puhuessaan jälleen yhden mestaruusottelun voittaneesta Demetrious Johnsonista.

vapaaottelu
Demetrious Johnson
Demetrious Johnson. (Arkistokuva)AOP

Vapaaottelun suurorganisaatio UFC:n höyhensarjan mestari Demetrious Johnson puolusti sunnuntaiaamuna Suomen aikaa onnistuneesti tittelivyötään kymmenennen kerran perättäin. Johnsonin lopetusvoitto Wilson Reisistä oli historiallinen, sillä Johnsonilla on nyt yhtä monta perättäistä puolustusta kuin Anderson Silvalla.

30-vuotias Johnson päässee yrittämään Silvan ennätyksen rikkomista varsin pian. 12:s perättäinen voitto tuli käsilukolla kolmannen erän lopussa, mikä sai Kansas Cityn yleisön yltymään hurjiin hurraa-huutoihin.

Paikalla ottelua seuraamassa ollut UFC-pomo Dana Whitekaan ei säästellyt ylisanoissaan.

- Hän on tällä hetkellä maailman paras ottelija kaikki painoluokat mukaan lukien. Hän vain parantaa ja parantaa, kirjaimellisesti tuhoaa ihmisiä. Hän on todellinen luonnonoikku, White hehkutti Fox Sportsin mukaan.

- Häntä voi pitää kaikkien aikojen parhaana jo nyt tai antaa vielä Anderson Silvalle kunniaa. Sitten kun hän rikkoo ennätyksen, on vaikea olla kutsumatta häntä kaikkien aikojen parhaaksi, White jatkoi.

41-vuotiasta Silvaa pidetään laajalti vapaaottelumaailman kaikkien aikojen parhaana. Brasilialainen piti keskisarjan mestaruutta hallussaan lähes seitsemän vuotta. Urallaan hän on voittanut 43 ottelustaan 34. Silva ei ole virallisesti lopettanut vaan on puhunut halustaan kohdata UFC:n tämän hetken kirkkain tähti Conor McGregor vielä ennen eläkkeelle jäämistään.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat