Kaikki jalkapallon MM-kisoista!
Kaikki FIFAn jalkapallon MM-kisoista!Kisasivuille

”Tämä peli pelataan Kassulle” – valmentajan vakava sairastuminen yhdisti Classicin joukkuetta

Tamperelainen Classic lähtee suursuosikkina naisten Salibandyliigan Superfinaaliin.

urheilu
Katriina Saarinen
Katriina Saarinen Juhani Järvenpää / Salibandyliitto

Joukkueen valmistautumista kauden huipennukseen on varjostanut valmentaja Katriina Saarisen sairastuminen syöpään. Seura tiedotti asiasta pääsiäisenä. Saarisella on parhaillaan tiivis hoitojakso käynnissä.

- Kädet ovat kyynärpäitä myöten ristissä, että olo pysyy sellaisena, että pystyn penkin takana olemaan lauantaina, kertoo Saarinen Yle Urheilulle.

Joukkueelle valmentajan sairastumisesta kerrottiin jo helmikuussa.

- Se on yhdistänyt meitä vielä entisestään. Kyllähän me lähdetään Kassulle finaalipeli pelaamaan, sanoo joukkueen kapteeni Nina Rantala totisena.

Classic on hallinnut naisten Salibandyliigaa suvereenisti. Se voitti kaikki runkosarjan 22 otteluaan ja eteni pudotuspeleissä Superfinaaliin ilman ainuttakaan tappiota. Finaalissa vastaan asettuvan nurmijärveläisen SB-Pron Classic kukisti runkosarjassa numeroin 12-6 ja 5-4.

- Nyt ei mietitä mitään voittoputkia, vaan keskitytään vaan tähän peliin ja ladataan siihen kaikki, toteaa Rantala.

- Olemme parantaneet peliämme pudotuspeleissä koko ajan. Viimeinen välierä oli meiltä tosi tasapainoinen. Kaikki tiedostaa, että ruuvia pitää vielä vähän kiristää. Nyt on se iso peli edessä.

Isoissa ratkaisupeleissä Classic ei ole kuitenkaan ollut terävimmillään. Alkuvuoden Suomen Cupissa Classic koki yllätystappion TPS:lle ja viime vuoden Superfinaalissakin NST oli tamperelaisia parempi.

- Viime vuonna jäi vähän hampaankoloon. Nyt on nälkäinen joukkue tulossa Tampereelta Helsinkiin.

- Lataus on aika iso siinä vaiheessa, kun kävelee kentälle. Ne ovat niitä hetkiä, joista pikkutyttönä on unelmoinut. Nyt pitää vaan nauttia, ennakoi Rantala.

*Suora lähetys naisten Superfinaalista Classic- SB-Pro alkaa lauantaina TV2:ssa klo 12.45. *

Suosittelemme

Tuoreimmat