Kaikki jalkapallon MM-kisoista!
Kaikki FIFAn jalkapallon MM-kisoista!Kisasivuille

Salibandykauden 2016-17 parhaat valittu

Salibandyn 2016-17 kauden parhaat on palkittu Superfinaalitapahtuman yhteydessä Helsingissä.

urheilu
Nico Salo kuvassa
Nico Salo kuvassaAOP

Miespelaaja: Nico Salo, Classic (Tampere), 23 vuotta

Tamperelaista Classicia edustava Salo lukeutuu Suomen ja koko salibandymaailman kärkikaartiin monipuolisuudellaan. Keskushyökkääjän paikalta Salo hallitsee pelin koko kentän alueella ja johtaa kentällisensä peliä niin seura- kuin maajoukkueessa. Nico Salo oli tärkeässä roolissa Suomen MM-kultaa voittaneessa joukkueessa joulukuussa 2016.

Naispelaaja: Nina Rantala, Classic (Tampere), 28 vuotta

Classic on ollut tällä kaudella voittamaton naisten Salibandyliigassa. Yksi tärkeä palanen Classicin voittoputkessa on ollut Nina Rantala, joka tehtaili runkosarjassa lähes neljä pistettä per ottelu voittaen sekä maali- että syöttöpörssin. Lukemat 44+40=84 22 ottelussa on uusi yhden kauden tehopiste-ennätys. Paitsi tehokas pisteiden valossa, Rantala on tehokas kahden suunnan pelaaja, mistä kertoo huippulukema +92 plus-miinus-tilastossa. Rantala lukeutuu luonnollisesti myös maajoukkueen vakiokalustoon.

Valmentaja: Petri Kettunen (Lehmo), 46 vuotta

Petri Kettunen johdatti miesten maajoukkueen päävalmentajana Suomen maailmanmestaruuteen viime vuoden joulukuussa Latviassa pelatussa MM-turnauksessa. Suomi voitti MM-kisoissa kaikki kuusi otteluaan ja voitti yhdessä kaikkien aikojen jännittävimmistä salibandyn MM-loppuotteluista rakkaan vihollisen Ruotsin 4-3 rangaistuslaukauskisan jälkeen. Kettunen oli myös Suomen Valmentajat ry:n valinta vuoden 2016 valmentajaksi.

Kaikki palkitut täältä (siirryt toiseen palveluun)

Lähde: Salibandyliiton tiedote

Suosittelemme

Tuoreimmat