Suora

  • Mäkihypyn miesten kilpailu, Zakopane
  • Mäkihypyn MC: Zakopane, miesten kilpailu
  • Urheiluruutu
  • "Astmaanhan voi kuolla" - Eevi Bengs joutuu jatkuvasti työstämään suurinta pelkoaan
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Monte Carlo, kisakooste

Kontiselle ja Peersille vuoden rumin tappio

Henri Kontinen ja John Peers kokivat tappion Barcelonan puolivälierissä suoraan kahdessa erässä.

urheilu
John Peers (vas.) ja Henri Kontinen verkolla.
Henri Kontinen ja John Peers. (Arkistokuva)AOP

Henri Kontinen ja John Peers kokivat tappion Barcelonan ATP500-turnauksen nelinpelin puolivälierissä. Kovat nelinpelaajat Romanian Florin Mergea ja Pakistanin Aisam-Ul-Haq Qureshi voittivat ottelun 6-4, 6-4.

Tappio oli suomalais-australialaisen parin numerollisesti selvin tämän vuoden puolella. Aiemmin heillä oli vain yksi tappio suoraan kahdessa erässä ja silloinkin avauserä meni tie-breakiin. Myöskään viime vuoden lopulla vastaavia tuloksia ei tullut, sillä pari päätti kauden kymmeneen peräkkäiseen voittoon.

Ottelun alku viivästyi sateen vuoksi useita tunteja. Avauserässä sekä Kontinen että Peers menettivät kerran syöttönsä. Vaikka he mursivat kertaalleen vastustajien syötön, avauseräsä meni Mergealle ja Qureshille 4-6.

Toisessa erässä Kontinen menetti jälleen syöttönsä. Peersin syöttövuorossa tilanteessa 3-5 kaksikko selvitti vielä neljä ottelupalloa, mutta seuraavan syöttövuoron Mergea ja Qureshi hoitivat kotiin.

Maailmanlistan ykkönen Kontinen ja kakkonen Peers eivät ole edenneet yhteenkään ATP-turnauksen finaaliin Australian avointen voittonsa jälkeen. Nelinpelissä marginaalit ovat pienet, joten jatkuva voittoputki ei olekaan realistinen. Nyt kaksikiolla on menossa hiukan heikompi vaihe.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat