Suora

  • Jääkiekkokierros
  • Katowice Minor CS:GO
  • Zakopane, miesten joukkuekilpailu
  • Lumilautailun MC: Laax, lumilautailun halfpipe
  • Wengen, miesten syöksylasku
  • Hiihdon Ski Classics
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

NBA:n pudotuspelissä nähtiin huikea suoritus - Thomas pussitti 53 pistettä

Isaiah Thomas omisti suorituksensa runsaat pari viikkoa sitten auto-onnettomuudessa kuolleelle siskolleen

NBA
Isaiah Thomas.
EPA

Isaiah Thomas vei voiton John Wallista kahden NBA:n huippupelinjohtajan hurjassa kaksintaistelussa ja johti Boston Celticsin 129-119-jatkoaikavoittoon Washington Wizardsista. Celtics johtaa koripalloliigan itälohkon toisen kierroksen ottelusarjaa 2-0.

175-senttinen pelinjohtaja heitti uransa korkeimman lukeman 53 pistettä, joista 20 syntyi neljännellä neljänneksellä ja yhdeksän ottelun jatkoajalla päättäneen Celticsin 15-2-kirin aikana. Thomasin pistemäärä oli Celticsin seurahistorian toiseksi korkein lukema pudotuspeleissä, enemmän on heittänyt vain 54 silmää vuonna 1973 nakuttanut John "Hondo" Havlicek.

Thomas omisti suorituksensa runsaat pari viikkoa sitten auto-onnettomuudessa kuolleelle siskolleen, joka olisi tiistaina täyttänyt 23.

- Kaikki mitä teen on omistettu hänelle, ja hän katselee minua. Vähintä mitä voin tehdä, on pelata hänelle. En olisi mitenkään voinut olla pelaamatta hänen syntymäpäivänään. Halusin voittaa hänelle.

Thomasin varjoon pelinjohtajien taistelussa jäi John Wall, vaikka Washingtonin takamies takoi 40 pistettä ja kahmi 13 levypalloa. Wall hallitsi ottelun alkua: hän keräsi jo ensimmäisellä neljänneksellä 19 pistettä ja kuusi syöttöä.

- Tämä on helvetinmoinen ottelu. Kaksi joukkuetta antoi kaikkensa. Kaksi mahtavaa pelaajaa pelasi hyvin. Molemmat joukkueet taistelivat. Tässä ei ole mitään hävettävää, Wizardsin valmentaja Scott Brooks sanoi.

Länsilohkossa Golden State Warriors avasi toisen kierroksen ottelusarjansa Utah Jazzia vastaan 106-94-voitolla. Stephen Curry heitti 22 pistettä ja Draymond Green sekä Kevin Durant 17 mieheen.

Warriorsia valmensi apuvalmentaja Mike Brown, koska päävalmentaja Steve Kerr on edelleen sivussa selkävaivojensa takia.

Suosittelemme

Tuoreimmat