Suora

  • Urheilukierros
  • Ysäriä ja rillausta
  • Vastentahtoinen paluumuuttaja Jac Karlsson ikävöi käsipalloilijan ammattilaiselämää
  • Urheiluruutu

Teemu Selänne auttaa Los Angelesia saamaan olympialaiset: ”Mikä kunnia!”

Selänteen lisäksi Los Angelesin olympiahanketta auttaa 45 muuta olympiatason urhelijaa, muun muassa tennistähti Serena Williams ja telinevoimistelija Simone Biles.

olympialaiset
Teemu Selänne.
AOP

Los Angelesin vuoden 2024 olympialaisten hakuorganisaatio kertoi, että yhteensä 46 kansainvälistä olympiaurhelijaa on nimitetty hakuorganisaation urhelijoiden neuvoa-antavaan komiteaan.

Joukossa on mukana Teemu Selänne. Jääkiekkoilijoista mukana on lisäksi vain slovakialainen Marian Gaborik. Kovimpia kansainvälisiä nimiä urhelijakomiteassa ovat tennistähti Serena Williams ja telinevoimistelija Simone Biles. 20-vuotias Biles voitti Rion olympialaisissa peräti neljä kultaa ja yhden pronssin.

Selänne kommentoi valintaansa Twitter-tilillään.

– Mikä kunnia. Olen ylpeä, kun pääsen Los Angelesin vuoden 2024 olympialaisten urhelijakomiteaan ja työskentelemään sen eteen, että kisat saadaan Los Angelesiin, Selänne kirjoitti.

Los Angelesin hakukomitean mukaan 46 huippu-urhelijan komitealla on kiinteä rooli siinä, miten Los Angelesin kisoista saadaan urhelijakekseiset ja unohtumattomat jokaiselle urhelijalle.

Tällä hetkellä Los Angelesin lisäksi vuoden 2024 kesäkisoista kamppailee Pariisi. Kansainvälinen olympiakomitea valitsee 2024 kesäkisojen isäntäkaupungoin 13. syyskuuta Perussa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat