Hyppää sisältöön

Kansainvälinen jääkiekkoliitto irvailee Leijonien intoa pronssipeliin: ”Te nauratte”

Kansainvälisen jääkiekkoliiton rankingissa Suomen innolle pelata pronssipeleissä naureskellaan.

Kuva: AOP

Kansainvälinen jääkiekkoliitto on julkaissut tuoreen maarankinginsa ennen viimeistä kisapäivää. Listauksessa on tarkoitus laittaa maat järjestykseen ja naljailla myös jokaiselle maalle.

Suomi on tällä kertaa listauksessa neljäntenä. Oheen kirjoitetussa tekstissä kansainvälinen jääkiekkoliitto naljailee Suomen pelaajien innosta taistella pronssipelissä.

Esimerkiksi Oskar Osala ja Mikko Lehtonen kertoivat Suomen taistelevan vahvasti pronssiottelussa, sillä arvokisamitaleita ei kummallakaan vielä heidän mukaansa tarpeeksi ole.

– Nauratte, mutta yritämme kovasti pronssipeleissä, Kansainvälisen jääkiekkoliiton sivuilla kirjoitetaan. (siirryt toiseen palveluun)

Viimeksi Leijonat on pelannut MM-kisojen pronssiotteluissa vuosina 2012 ja 2013. Vuoden 2012 kotikisoissa Suomi hävisi pronssiottelun Tshekille. 2013 Ruotsissa pronssipelissä tappio tuli Yhdysvalloille.

Kaksissa edelisissä olympialaisissa Suomi on puolestaan voittanut pronssia vuosina 2010 ja 2014.

Muista maista saa listauksessa kovaa naljailua saa myös Yhdysvallat. Listauksessa huomioidaan Yhdysvaltojen puolivälierätappio pienelle Suomelle.

– Hei, suomalaisia on viisi miljoonaa. Ja meitä on 320 miljoonaa, liiton rankingissa naureskellaan Yhdysvaltojen suuremmalle väkimäärälle.

Suomi kohtaa pronssipelissä Venäjän sunnuntaina kello 17.15.