Suora

  • Urheiluruutu

Jalkapallon karsintapelit Viasatille – Huuhkaja-ottelut vapaasti vain verkkopalvelussa

Yle näyttää Suomen pelit vielä meneillään olevissa MM-karsinnoissa.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue
Huuhkajat
AOP

Viasatin emoyhtiö MTG on hankkinut mediaoikeudet jalkapallon seuraaviin EM- ja MM-karsintoihin. Suomen karsintapelit vuoden 2020 EM-kisojen ja 2022 MM-kisojen osalta nähdään Viasatin kanavilla. Sopimus kattaa myös tulevan Uefa Nations Leaguen ottelut.

Suomen ottelut meneillään olevissa MM-karsinnoissa näyttävä Yle oli mukana neuvotteluissa.

- Teimme kilpailukykyisen tarjouksen, mutta ei olisi ollut vastuullista rahankäyttöä, mahdollistakaan, lähteä mukaan korotuskilpailuun. Pyrimme varmistamaan, että tarjontamme on jatkossakin runsasta ja monipuolista, Yle Urheilun päällikkö Panu Pokkinen kommentoi.

Huuhkajien ottelut nähdään jatkossa siis Viasatin maksullisilla urheilukanavilla sekä ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa. "Perinteisen tv:n" osalta otteluita ei nähdä vapailla kanavilla.

- Näillä näkymin tarkoitus olisi näyttää ottelut ilmaisena Viafreessä, joka toimii laajakaistan avulla. Suomessahan operaattorien on tarjottava laajakaistayhteys jokaiseen kotiin. Viafreen lähetystä voi katsoa laajakaistan avulla tv:n, tietokoneen, tabletin tai mobiililaitteen kautta, Viasat Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback sanoo.

Meneillään olevat MM-karsinnat nähdään Ylen kanavilla. Seuraavassa karsintaottelussa Suomi kohtaa Ukrainan Tampereella 11. kesäkuuta. Sitä ennen Huuhkajat pelaa Liechtensteinia vastaan maaottelun Turussa 7. kesäkuuta.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat