Suora

  • Uinnin MM, aamun kilpailut

Kajaanin Hokin tarinalle piste - Mestis-seura hakeutuu itse konkurssiin

Talouskurimuksessa tarpova jääkiekon Mestis-seura Hokki hakeutuu oma-aloitteisesti konkurssiin, tiedottaa seuran puheenjohtaja.

urheilu
Kajaanin Hokki tuulettaa (arkistokuva).
Jari Pekkarinen / All Over Press

Kajaanin Edustushokin talous on ollut viime vuodet raskaasti tappiollista, eikä yhdistyksen tilaa ole pystytty korjaamaan.

Kajaanin Edustushokki ry sai 24. päivä toukokuuta Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitealta päätöksen, jossa seuralle ei myönnetty Mestis-lisenssiä tulevalle pelikaudelle 2017–2018.

Lisenssikomitean tiedotteessa todettiin seuran verovelan kasvaneen edellisistä vuosista jatkuvasti, kun Mestiksen kilpailusääntöjen mukaan se saa kasvaa vain yhtenä kautena. Lisäksi lisenssikomitea korosti, että vaikka seura saisi verottajan kanssa aikaan maksuohjelman, niin maksuohjelmasta tulisi liian tiukka.

- Tässä tilanteessa olemme päättäneet hakeutua konkurssiin oma-aloitteisesti. Näillä toimilla pyrimme turvaamaan ensinnäkin sen, että nykyiset pelaajasopimukset tulevalle kaudelle puretaan välittömästi. Pelaajat voivat vapaasti hakea uutta seuraa ja sopimusta tulevalle kaudelle.

- Lisäksi kajaanilaisella edustusjääkiekkoilulla olisi mahdollisuus jopa nopealla aikajänteellä järjestäytyä uudelleen ja hakea paikkaa Jääkiekkoliiton kilpailusarjoissa, tiedottaa Kajaanin Edustushokin puheenjohtaja Seppo Pussinen.

Lähde: Hokin tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat