Suora

  • Miesten normaalimatka, Anterselva

Hurja trilleri huipensi naisten Mestarien liigan – maalivahti torjui ja laukoi ratkaisun

Lyon-vahti Sarah Bouhaddi nousi joukkueensa sankariksi finaalissa PSG:tä vastaan.

Mestarien liiga
Sarah Bouhaddi
Sarah Bouhaddi tuuletti onnistuttuaan ratkaisevassa maalissa.EPA

Ranskalainen Lyon on voittanut jalkapallon naisten Mestarien liigan toista kertaa peräkkäin. Lyon kaatoi Cardifissa pelatussa finaalissa niin ikään ranskalaisen PSG:n rangaistuspotkukilpailun lisäkierroksilla. Varsinainen peliaika ja jatkoaika olivat maalittomia.

Viiden laukojan jälkeen oltiin tasatilanteessa ja edessä oli kolmen laukojan lisäkierrokset. Maalivahti Katarzyna Kiedrzynek asettui viimeisenä PSG:ltä laukomaan ja hänen laukauksensa viuhui niukasti ohi maalista.

Torjunnan tililleen saanut Sarah Bouhaddi puolestaan onnistui seuraavana ja Lyon otti neljännen Mestarien liigan voittonsa. Lyon jakaa nyt voittoennätyksen Frankfurtin kanssa.

- Mielestäni hän on maailman paras maalivahti, mutta etenkin hän on uskomaton jaloillaan. Pyysin häntä laukomaan liigaottelussakin, koska uskoin hänen pystyvän maalintekoon. Tänään oli oikea paikka laittaa hänet laukomaan, koska toinen maalivahti epäonnistui, päävalmentaja Gerard Precheur sanoi ottelun jälkeen.

Miesten finaali Juventus – Real Madrid pelataan lauantaina niin ikään Cardifissa. Suora lähetys TV2:ssa ja Areenassa kello 21 alkaen.

Lähteet: AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat