"Siirretään Real Madrid pelaamaan ihan omaan sarjaansa, joukkue voittaa liian usein"

Cristiano Ronaldo keräsi ylistystä Jälkihiessä.

Mestarien liiga
Jälkihiki
Jälkihiki

Ylen aamu tv:n Jälkihien pääaihe maanantaina oli lauantai-iltana pelattu jalkapallon Mestarien liigan finaali. Real Madrid voitti loppuottelussa Juventuksen maalein 4-1. Aiheesta keskustelivat Bror-Erik Wallenius, Kaj Kunnas ja Tero Tiitu.

Real Madrid on ensimmäinen kahteen peräkkäiseen mestaruuteen Mestarien liigassa yltänyt joukkue. Realille titteli oli Mestarien liigassa ja sitä edeltäneessä Euroopan Cupissa jo 12:s.

- Siirretään Real pelaamaan ihan omaan sarjaansa, joukkue voittaa liian usein, Wallenius avasi keskustelun.

Finaalin avainhahmo oli kaksi maalia tehnyt Realin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo. Portugalilaistähti on tehnyt viimeisen vuoden aikana Walleniukseen vaikutuksen.

- Se oli hieno finaali kaikilla tavoin. Realin huikea kausi kulminoitui Cristiano Ronaldoon. Hänen viimeisen vuoden saavutukset täyttäisivät kolme Jälkihikeä ilman mitään välihuutoja. Aivan maaginen ilta, Wallenius hehkutti.

Kunnas listasi, mitä kaikkea Ronaldo on saavuttanut viimeisen vuoden aikana.

- Kaksi Mestarien liigan titteliä 12 kuukauden sisään, Ballon d'Or, La Ligan mestaruus, Euroopan mestaruus ja Mestarien liigan viidessä viimeisissä pelissä kymmenen maalia, Kunnas luetteli.

Tiitu muistutti, että vuosien varrella Ronaldosta on tullut joukkueen etua palveleva pelaaja.

- Hän on myös viitenä kautena peräkkäin voittanut Mestarien liigan maalikuninkuuden. Kyllä sieltä on vuosien varrella kuoriutunut sellainen joukkueen etua palveleva huippuviimeistelijä. Aikaisemmin on puhuttu, että hänen fokus on ollut vähän eri asioissa, mutta ei ole enää. Hän on 32-vuotias ja on elämänsä parhaassa kunnossa, Tiitu kommentoi.

*Jälkihiessä keskusteltiin myös NHL-finaaleista, kotimaisesta jalkapallosta, kotimaisen huippu-urheilun taloustilanteesta. Katso koko ohjelma klikkaamalla jutun kuvaa. *

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat