Suora

  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Yleisurheilun GP-sarja, Joensuu

Cristiano Ronaldolta yllätysilmoitus – haluaa jättää Real Madridin tänä kesänä

Espanjalaismedian mukaan Cristiano Ronaldo on ilmoittanut haluavansa lähteä Espanjasta.

jalkapallo
Cristiano Ronaldo
Cristiano RonaldoAOP

Portugalilaistähti Cristiano Ronaldo haluaa lähteä Real Madridista tänä kesänä, kertoo espanjalaislehti Marca (siirryt toiseen palveluun). Ronaldo on pyytänyt Real Madridilta siirtoa.

Ronaldon haluun lähteä Espanjasta liittyy hänen Madridin syyttäjänvirastolta saamansa syyte, jonka mukaan portugalilaistähti on kiertänyt veroja 14,77 miljoonan euron edestä. Espanjalaismediassa Ronaldon raportoidaan raivostuneen syytteestä.

Ronaldon lähtöhaluista uutisoi myös portugalilaislehti A Bola (siirryt toiseen palveluun), jonka kansi huusi perjantaina, että "Ronaldo haluaa lähteä Espanjasta". Lehden mukaan Ronaldosta ovat kiinnostuneita muun muassa Manchester United, PSG ja AS Monaco, jotka olisivat valmiita maksamaan hyökkääjätähdestä 180 miljoonaa euroa.

Marcan mukaan Real Madridin johtohenkilöt ovat järkyttyneitä Ronaldon ilmoituksesta. He tekevät kaikkensa, ettei Ronaldo jättäisi seuraa.

A Bola kertoo, että Ronaldon lähtöpäätöksen taustalla on myös Realin johtohahmoihin Florentino Pereziin ja Jose Angel Sancheziin liittyviä henkilöristiriitoja.

Cristiano Ronaldo siirtyi Real Madridiin kesällä 2009 Manchester Unitedista noin 94 miljoonan euron siirtosummalla. Ronaldo, 32, on voittanut Realissa kolme kertaa Mestarien liigan ja tehnyt 394 ottelussa 406 maalia.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat