Suora

  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Yleisurheilun GP-sarja, Joensuu

Vain kahdella seuralla on varaa Cristiano Ronaldoon – kassasta löydyttävä 400 miljoonaa euroa

Jos Ronaldo todella lähtee Realista, Manchester United ja Paris-Saint Germain ovat todennäköisimmät ostajat.

jalkapallo
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo juhli tänä kesänä Mestarien liigan finaalissa.AOP

Espanjan ja Portugalin mediassa on perjantaina uutisoitu, että supertähti Cristiano Ronaldo haluaa lähteä Real Madridista tänä kesänä. Espanjalaislehti Marcan mukaan (siirryt toiseen palveluun) Real Madridin seurajohto yrittää tyynnytellä Ronaldoa jäämään seuraan, muttei halua pitää portugalilaistähteä joukkueessa vastoin tämän tahtoa.

Jos Ronaldo todella lähtee Realista, madridilaisseura tekee pelaajalla hyvän tilin. Portugalilaislehti A Bolan mukaan Manchester United, PSG ja AS Monaco olisivat valmiita maksamaan hyökkääjätähdestä 180 miljoonaa euron siirtosumman.

Marca kertoo, että vain kahdella eurooppalaisseuralla, ManUlla ja PSG:llä, on tällä hetkellä varaa Ronaldoon. 32-vuotias hyökkääjätähti maksaa yhteensä 400 miljoonaa euroa, kun lasketaan yhteen palkkakulut ja siirtosumma. Jos taustajoukkojen taskuista löytyy riittävästi ylimääräistä, kisaan Ronaldosta voivat ilmoittautua myös ainakin Monaco, Manchester City ja Kiinan Superliigan seurat.

Ronaldo on pelannut ammattilaisurallaan portugalilaisessa Sportingissa (2002–03), brittiläisessä Manchester Unitedissa (2003–09) ja Real Madridissa (2009-).

Hän kasvoi maailmantähdeksi ManUssa, mutta on tehnyt vielä kovempaa jälkeä Realissa, jossa tulosta on syntynyt yli maali per ottelu -tahdilla. Ronaldo on voittanut Realissa kolme kertaa Mestarien liigassa.

– Haluan lopettaa Madridissa, kun olen täyttänyt 40 vuotta. Olen iloinen täällä ja teen kovasti töitä saavuttaakseni kaiken, minkä voin. Valkoinen paita pukee minua täydellisesti, Ronaldo sanoi taannoin ESPN:n mukaan (siirryt toiseen palveluun).

Ronaldo solmi viime marraskuussa Real Madridin kanssa kesään 2021 ulottuvan jatkosopimuksen.

Lue myös:

Cristiano Ronaldolta yllätysilmoitus – haluaa jättää Real Madridin tänä kesänä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat