Suora

  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Espanjalaislehti listasi: Tässä on kolme syytä, miksi Cristiano Ronaldo tahtoo pois Real Madridista

Marcan mukaan Cristiano Ronaldon lähdön taustalla on monta erilaista syytä.

jalkapallo
Cristiano Ronaldo
Cristiano RonaldoAOP

Espanajalaislehti Marca on listannut (siirryt toiseen palveluun) syyt, miksi Real Madridin portugalilaistähti Cristiano Ronaldo haluaa lähteä Realista muualle.

Marcan mukaan ensimmäinen syy on veropetosjupakka. Aiemmin tällä viikolla madridilainen syyttäjä nosti Ronaldoa vastaan syytteen, jonka mukaan portugalilaistähti olisi kiertänyt veroja 14,7 miljoonan euron edestä vuosina 2011–2014.

Ronaldo on tunnustanut verojen maksamiseen liittyvät epäselvyydet vuonna 2014 ja maksoi kuuden miljoonan euron lisäveron. Siksi hän onkin loukkaantunut espanjalaisviranomaisten tavasta toimia. Ronaldo on korostanut, että hän on tehnyt kaiken Espanjan lakien mukaisesti. Marcan mukaan Ronaldo epäilee, että oikeuslaitos on tehnyt hänestä esimerkin vain Ronaldon julkisuusarvon takia.

Toinen syy lähdölle Marcan mukaan on se, että Ronaldo ei pidä espanjalaislehdistöstä. Neljä kertaa maailman parhaaksi valitun Ronaldon mukaan espanjalaislehdistö pitää häntä syyllisenä kaikkeen.

Kolmanneksi Marcan mukaan Ronaldo haluaa etsiä uutta seuraa. Lehden mukaan portugalilaistähden mukaan Ronaldo on aina halunnut palata englantilaisseura Manchester Unitedin riveihin. Tämä spekulaatio on hyvin mielenkiintoista, sillä Ronaldo on useasti tunnustanut olevansa Madridin mies uransa loppuun saakka.

– Haluan lopettaa Madridissa, kun olen täyttänyt 40 vuotta. Olen iloinen täällä ja teen kovasti töitä saavuttaakseni kaiken, minkä voin. Valkoinen paita pukee minua täydellisesti, kolme kertaa Realissa Mestarien liigan voittanut Ronaldo sanoi taannoin ESPN:n mukaan.

Marca lisääkin, että Ronaldon lähtötahdon taustalla on tuen puute Realissa. Vaikka espanjalaisseura on ilmaissut tukensa portugalilaistähdelle esimerkiksi veropetostutkinnassa, se ei Ronaldolle riitä. Hän olisi kaivannut enemmän seuralta, jossa hän on pelannut vuodesta 2009 asti.

Lue myös:

Cristiano Ronaldolta yllätysilmoitus – haluaa jättää Real Madridin tänä kesänä

Vain kahdella seuralla on varaa Cristiano Ronaldoon – kassasta löydyttävä 400 miljoonaa euroa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat