Suora

  • Uimahyppyjen MM, sekaparien 3 m:n synkrohyppyjen loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n loppukilpailu

Ronaldon hankinnassa epäonnistunut Realin ex-pomo supertähden siirtohaluista: "Päätöstä olisi vaikea muuttaa"

Real Madridin entinen puheenjohtaja Ramon Calderon kuvailee Cristiano Ronaldoa voimakastahtoiseksi.

Mestarien liiga
Cristiano Ronaldo
Cristiano RonaldoAOP

Real Madridin puheenjohtajana vuosina 2006–2009 toiminut Ramon Calderonin mukaan portugalilaisen Cristiano Ronaldon siirtohalut saattavat johtua tunteenpurkauksesta. Perjantaina portugalilainen A Bola ja espanjalainen Marca kertoivat Ronaldon halusta siirtyä pois Real Madridista, jonka jälkeen myös asiasta uutisoivat BBC ja Sky Sports vedoten omiin lähteisiin. Siirtohaluihin liittyy lehtietojen mukaan Ronaldon ärtymys espanjalaisviranomaisia kohtaan. Madridin syyttäjänvirasto nosti aiemmin tällä viikolla portugalilaistähteä vastaan syytteen 14,7 miljoonan euron arvoisesta veropetoksesta.

– Ehkä Cristiano on vain kuohuksissa. Ehkä tämä johtuu jostain, mitä hän on sanonut todella vihaisena. Emme tiedä vielä. Hän on ollut täällä iloinen, Calderon pohtii BBC:lle kolme kertaa Realissa Mestarien liigan voittaneen Ronaldon tilannetta. (siirryt toiseen palveluun)

Calderon yritti itse Real Madridin puheenjohtajavuosinaan hankkia Ronaldoa seuraan, mutta epäonnistui. Vasta hänen puheenjohtajakautensa jälkeen kesällä 2009 Real sai hankittua Ronaldon Manchester Unitedista 80 miljoonan punnan eli silloin 94 miljoonan euron siirtosummalla. Hän kuvailee Ronaldoa erittäin voimakastahtoiseksi. Marcan mukaan Real Madrid onkin yrittänyt tyynnytellä portugalilaistähteä pysymään joukkueessa.

– Jos hän on tehnyt päätöksen, niin sitä ei ole helppoa muuttaa, Calderon painottaa.

Ronaldoa ovat A Bolan mukaan jahtaamassa Manchester United, PSG ja AS Monaco, jotka olisivat valmiita maksamaan hyökkääjätähdestä 180 miljoonan euron siirtosumman. Myös Kiinan Superliiga-joukkueiden uskotaan olevan halukkaita tarjouskisaan.

– Jos hän lähtee, niin en näe häntä Kiinan tai Lähi-idän joukkueissa. Hän haluaa aina pelata isossa seurassa ja saavuttaa enemmän mestaruuksia sekä henkilökohtaisia palkintoja, Calderon sanoo.

Lue myös:

Lehti: Ronaldo linjasi maajoukkuetovereille – "Paluuta Real Madridiin ei enää ole"

Vain kahdella seuralla on varaa Cristiano Ronaldoon – kassasta löydyttävä 400 miljoonaa euroa

Espanjalaislehti listasi: Tässä on kolme syytä, miksi Cristiano Ronaldo tahtoo pois Real Madridista

Cristiano Ronaldolta yllätysilmoitus – haluaa jättää Real Madridin tänä kesänä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat