Kaikki jalkapallon MM-kisoista!
Kaikki FIFAn jalkapallon MM-kisoista!Kisasivuille

Siirtohuhujen keskellä oleva Ronaldo rikkoi kansainvälisen jalkapalloliiton sääntöjä

Cristiano Ronaldo ei ole kommentoinut uutisia, jonka mukaan hän haluaisi lähteä pois Real Madridista. Hän ei edes tullut median eteen Conferedations Cupin avausottelun jälkeen.

jalkapallo
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo.AOP

Perjantaista lähtien kovan siirtospekulaation keskipisteenä ollut jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo ei ole vielä kommentoinut tilannettaan. Lukuisten medioiden mukaan Ronaldo ilmaisi loppuviikosta tahtonsa lähteä pois suurseura Real Madridista. Lähtöhaluihin liittyy mediatietojen mukaan Ronaldon madridilaisviranomaisilta saama syyte 14,7 miljoonan euron veronkierrosta. Hänen omaa kommenttiaan siirtojupakkaan ei ole kuitenkaan vielä kuultu.

Tuorein mahdollisuus Ronaldon kommentteihin olisi ollut sunnuntai-iltana. Portugalia Confederations Cupissa tähdittävä Ronaldo valittiin illan ottelussa Meksikoa vastaan ottelun parhaaksi pelaajaksi. Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan sääntöjen mukaan Ronaldon olisi pitänyt tulla lehdistötilaisuuteen, mutta supertähti jätti sen väliin.

Portugalin johtoryhmä perusteli ratkaisua, sillä Ronaldon polvea piti hoitaa 2–2 –tasapeliin päättyneen ottelun jälkeen. Venäjän Kazanissa pelatussa ottelussa turnausjärjestäjät olivat luvanneet, että Ronaldo saapuu silti toimittajien haastattelualueelle polven hoitamisen jälkeen. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Myöhemmin Ronaldo antoi kommentit Fifan omalle lehdistöpalvelulle. Silloinkaan Ronaldo ei puhunut ollenkaan seurajoukkuetilanteestaan, vaan ainoastaan Meksiko-ottelusta.

– Tämä ei ollut haluamme tulos. Olimme lähes voittaneet ja päästimme maalin viimeisillä minuuteilla. Mutta tämä on jalkapalloa, Ronaldo muotoili.

– Pysymme rauhallisina ja ajattelemme seuraavaa peliä. Hälytyskellot eivät soi.

Lue myös:

Portugali ja Meksiko tasasivat pisteet - videotuomarit pääsivät tositoimiin

Real-luotsi huolissaan – Zidane soitti lomaltaan lähtöä hautovalle Ronaldolle

Espanjalaislehti listasi: Tässä on kolme syytä, miksi Cristiano Ronaldo tahtoo pois Real Madridista

Lähteet: AFP, TASS

Suosittelemme

Tuoreimmat