Kaikki jalkapallon MM-kisoista!
Kaikki FIFAn jalkapallon MM-kisoista!Kisasivuille

Seuralegenda lyttää Ronaldon siirtoaikomukset: ”Hän ei löydä antoisampaa seuraa kuin Real Madrid”

Kymmenen kautta Real Madridia edustanut Miguel Salgado luottaa Real Madridin vetovoimaan Cristiano Ronaldon tapauksessa.

urheilu
Cristiano Ronaldo
Cristiano RonaldoAOP

Entinen Real Madrid – puolustaja ja seuralegenda Miguel Salgado luottaa siihen, että supertähti Cristiano Ronaldo jatkaa Real Madridissa tämän kesän jälkeenkin.

Ronaldon tilanne on ollut pinnalla sen jälkeen, kun madridilaisviranomaiset nostivat häntä kohtaan syytteen epäiltynä 14,7 miljoonan euron arvoisesta veronkierrosta vuosina 2011–2014. Sen jälkeen useat eri mediat espanjalaisesta Marcasta ja Britannian yleisradioyhtiö BBC:hen uutisoivat, että Ronaldo haluaa siirtyä pois Real Madridista.

Miguel Salgado oli Realin luottopuolustaja.
Miguel Salgado.AOP

Kymmenen kautta Real Madridissa vuosina 1999–2009 pelannut Salgado ymmärtää, että Ronaldon tilanne ei ole helppo. Silti hän painottaa portugalilaistähden ammattimaisuutta ja tahtoa pelata huipulla.

– Real Madrid ei halua Cristianon lähtevän, neljä Espanjan mestaruutta ja kaksi kertaa Mestarien liigan seurassa voittanut Salgado toteaa Marcalle. (siirryt toiseen palveluun)

– Hän ei löydä antoisampaa seuraa kuin Real Madrid.

Ronaldo pelaa parhaillaan Portugalin maajoukkuepaidasssa Venäjällä MM-esiturnauksessa. Hallitseva Euroopan mestari Portugali on edennyt Ronaldon johdolla turnauksessa välieriin.

Lue myös:

Miksi jalkapallon supertähtien veropetokset ovat nyt pinnalla? – tässä kolme syytä

Espanjan veroskandaali syvenee: Jose Mourinhoa epäillään miljoonien petoksesta

Cristiano Ronaldoa vastaan on nostettu syyte – epäilty veropetos yli kolminkertainen verrattuna tuomittuun Messiin

Espanjalaislehti listasi: Tässä on kolme syytä, miksi Cristiano Ronaldo tahtoo pois Real Madridista

Suosittelemme

Tuoreimmat