VPS:n hallinta ei tuottanut tulosta – IFK Mariehamn puolusti tasapelipisteen

Vaihtomiehet nostivat Interin tasapeliin HJK:ta vastaan.

VPS ja IFK taistelivat pallosta.

Vaasan Palloseura ei kyennyt toisen puoliajan selvästä hallinnasta huolimatta ratkaisemaan ottelua, vaan päätyi sunnuntai-iltana jalkapalloliigassa maalittomaan tasapeliin IFK Mariehamnin kanssa. Joukkueet säilyttivät paikkansa sarjataulukossa toisena ja kolmantena.

Ensimmäisellä puoliajalla vieraat pysyivät vielä hyvin pelissä mukana. VPS tosin piti enemmän palloa hallussaan, mutta varsinaiset maalintekopaikat jäivät puuttumaan. Toisella puoliajalla kotijoukkue pystyi luomaan muutamia hyviä maalintekopaikkoja, mutta vieraiden maalin pystypuuta lähemmäksi ei joukkue päässyt.

– Tällaista tämä peli on. Hallitsimme ajoittain mielin määrin ja saimme luoduksi hyviä maalipaikkojakin, mutta se viimeinen ratkaisu jäi tekemättä, pelkisti kotijoukkueen laitapuolustajana pelannut Jesper Engström tuntemuksensa.

Vaihtomiehet nostivat Interin tasapeliin

Jalkapalloliigan kärkijoukkue HJK joutui tyytymään 1–1-tasapeliin sunnuntaina Turun Interiä vastaan. Vaihtomiehenä peliin tullut Benjamin Källman ehti olla kentällä vain vajaan minuutin, kun hän tasoitti ottelun Timo Furuholmin loistavasta syötöstä. Furuholmkin tuli kentälle vain muutama minuutti ennen Källmania.

Hannu Patronen vei vierasjoukkueen johtoon toisen puoliajan alussa kulmapotkun jälkitilanteesta. Viime aikoina vaisusti liigassa esiintynyt Inter taisteli sisukkaasti sarjakärkeä vastaan. Inter oli muuttanut puolustuslinjaansa ja onnistui pitämään HJK:n vaaralliset kärkimiehet hyvin aisoissa.

– Asenne oli nyt kohdallaan, ja joukkue näytti aivan toiselta kuin parissa viime pelissä, iloitsi Interin päävalmentaja Shefki Kuqi.

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo valitteli joukkueensa peliväsymystä raskaan Eurooppa-liigan pelimatkan jälkeen.

– Teimme paljon töitä, mutta viimeistely ei onnistunut ja voittomaali jäi puuttumaan, Lehkosuo harmitteli.

Lue myös: