1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Veikkausliiga

RoPS hankki kaksi ulkomaalaisvahvistusta – "Tex Willer -mies" löytyi Malisen kontakteilla

Keskikenttäpelaajat Charlie Trafford ja Pablo González liittyvät Rovaniemen Palloseuraan.

Charlie Trafford on tuttu muun muassa KuPSin paidasta. Kuva: AOP

Keskikenttämies Robert Taylorin Ruotsin pääsarjaan AIK:hon myynyt RoPS on hankkinut kaksi uutta vahvistusta. Kanadalainen Charlie Trafford ja chileläinen Pablo Gonzalez siirtyvät RoPSiin. Molempien sopimukset ovat vuoden mittaisia ja sisältävät seuran option ensi kaudesta.

Keskikenttäpelaaja Traffordin sopimusta ei ole allekirjoitettu, mutta hän saapuu Rovaniemelle lauantaina ja sopimus on tarkoitus allekirjoittaa illan aikana.

Trafford, 25, on tuttu nimi Veikkausliigan seuraajille. Hän on pelannut Veikkausliigassa KuPSissa, TPS:ssä ja IFK Mariehamnissa. Trafford siirtyy Suomeen puolalaisesta Sandecjasta.

– Hän on ollut Puolassa vaihtopelaaja ja saanut aika vähän minuutteja. Hän ei ole tullut tyytyväinen peliaikaansa, minkä vuoksi hän tulee meille, RoPSin puheenjohtaja Risto Niva sanoi Yle Puheen Jalkapallokierroksella.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Gonzalez, 30, siirtyy Rovaniemelle ecuadorilaisesta CD Clan Juvenilista.

– Nimi on kuin Tex Willeristä. Hän löytyi päävalmentaja [Juha] Malisen kontaktien ansiosta. Juha ihastui tähän pelaajaan, Niva kertoi.

Uusien vahvistuksien on tarkoitus debytoida RoPS-paidassa ensi viikonloppuna FC Lahtea vastaan.

– Koko ajan haimme, että löytäisimme pari pelaajaa näiden lähteneiden tilalle. Tuntuu, että tämä meni aika kivuttomasti. Molemmat ovat juuri sellaisia pelaajia, joita päävalmentaja on halunnut.

Lue myös:

RoPS teki merkittävän pelaajakaupan – "Häntä ei alun perin kaavailtu edes avauskokoonpanoon"

**Juttua korjattu klo 13.19: **Korjattu RoPSin puheenjohtajan Risto Nivan nimi.