Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ESP - USA
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: SWE - CAN
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Pacquaio ei suostu lopettamaan nyrkkeilyuraansa - promoottori touhuaa jo uusintaottelua Australiaan

Manny Pacquiao jatkaa edelleen ottelemista. Filippiiniläinen hävisi heinäkuun alussa Brisbanessa.

urheilu
Jeff Horn ja Manny Pacquiao
AOP

Nyrkkeilylegenda Manny Pacquaion ura jatkuu, vaikka 38-vuotias ottelija hävisi heinäkuun alussa WBO-liiton välisarjan tittelin australialaiselle Jeff Hornille.

Ottelu päättyi 12 erän jälkeen Hornin voittoon kaikin tuomariäänin. Pacquaion leirissä päätöstä ei otettu kuitenkaan suosiolla vastaan. Varsinkin nyrkkeilijän kotimaassa Filippiineillä tuomarien kanssa oltiin kovin eri mieltä.

- Rakastan tätä lajia. Jatkan ottelemista Jumalan, perheeni, fanien ja maani puolesta, kunnes intohimo on mennyt, Pacquiao julisti sosiaalisessa mediassa.

Tittelin voittanut Horn on jo ilmoittanut olevansa valmis uusintaotteluun, jotta asia saada lopullisesti selväksi. WBO yritti vaientaa kohua pisteyttämällä ottelun uudelleen eri tuomaristolla. Näiden mukaan australialainen voitti seitsemän erää.

- Minusta asia on jo selvitetty ja taatusti voitin ottelun, koska se on tuomaroitu toistamiseen, Horn totesi toimittajille Los Angelesissä.

- Jokaisella on mielipiteensä enkä voi muuttaa niitä. Veikkaan, että ainoa tapa kääntää ihmisten päät, on uusintaottelu. Uskon, että toisella kerralla olisin entistä parempi.

Promoottori Bob Arumin mukaan uusintaottelu voitasiin järjestää jo marraskuussa. Paikaksi arvellaan Melbournen Docklands Stadiumia.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat