Koe uusi yle.fi

Suora

  • Koripalloliiga: Naisten 5. loppuottelu
  • Urheiluruutu

Kontisen ja Watsonin upea viikko huipentuu – "Mahtavaa pelata taas sunnuntaina Wimbledonissa"

Juhlivatko Henri Kontinen ja britti Heather Watson jälleen Wimbledonin sekanelinpelin mestaruutta?

urheilu
Henri Kontinen ja Heather Watson kuvassa
Henri Kontinen ja Heather Watson raivasivat jälleen tiensä Wimbledonin finaaliin.AOP

Henri Kontinen ja britti Heather Watson juhlivat vuosi sitten sensaatiomaista sekanelinpelin voittoa Wimbledonin tennisturnauksessa. Kontinen ja Watson pääsevät sunnuntaina puolustamaan mestaruuttaan, kun Brasilian Bruno Soares ja Venäjän Jelena Vesnina kaatuivat perjantaina pelatussa välierätaistossa.

Kontinen ja Watson varmistivat finaalipaikkansa luvuin 6-4, 6-7(6-8), 6-3. Sunnuntain finaalissa vastaan tulevat sekanelinpelin ykköseksi sijoitetut britti Jamie Murray ja sveitsiläinen Martina Hingis.

- On melko mahtavaa pelata taas sunnuntaina Wimbledonissa. Odotan innolla pääseväni jälleen sunnuntaina kentälle, Kontinen sanoi STT:lle.

Niin Murray kuin Hingis ovat Kontiselle jo tuttuja vastustajia.

- Pelasimme Martinaa (Hingis) vastaan viime vuonna täällä, joten olemme pelanneet häntä vastaan yhdessä. Jamieta (Murray) vastaan olen pelannut monta kertaa, joten tiedämme heistä tarpeeksi, Kontinen kertoi.

Kontinen ja Watson eivät halua liikaa miettiä vastustajia, vaan keskittyvät siihen, että ovat sunnuntaina parhaimmillaan.

- Kyse on enemmän meistä. Meidän pitää pitää hauskaa, nauttia ja pelata hyvin. Toivottavasti se riittää, Kontinen totesi.

Lue lisää:

Kontinen ja Watson jatkoivat hurmosotteita - taas finaalipaikka Wimbledonissa!

Suosittelemme

Tuoreimmat