Kaikki jalkapallon MM-kisoista!
Kaikki FIFAn jalkapallon MM-kisoista!Kisasivuille

Manni kelasi viidenneksi kovatasoisessa MM-finaalissa

Ratakelaaja Henry Manni on sijoittunut viidenneksi miesten T34-luokan sadan metrin finaalissa parayleisurheilun MM-kisoissa Lontoossa.

urheilu
Henry Manni.
Henry ManniParalympiakomitea

Manni ei saanut haluamaansa hyvää alkua, sillä alkuerien neljänneksi nopein kelaaja jäi muusta kärkiporukasta selvästi ensimmäisellä 20 metrillä.

Tiukan loppurutistuksen tehnyt suomalainen ylitti maalilinjan viidentenä kauden parhaalla ajallaan 15,88. Mitali jäi vain 13 sadasosan päähän.

T34-luokan lajilegenda, tunisialainen Walid Ktila otti omansa ja MM-kulta lohkesi tasan 15-ajalla. Hopeaa sai alkuerien nopein, Australian tämän kesän ME-mies Rheed McCracken.

Pronssia vienyt Arabiemiraattien Mohamed Alhammadi ja neljänneksi venyttänyt Kanadan Austin Smeenk tekivät finaalissa maanosien ennätysajat 15,75 ja 15,85.

- Ei ollut mitään yhtä yksittäistä mokaa, mutta ehkä kokonaisuutena vähän joka asiaa olisi voinut tehdä hiukan paremmin, niin aika olisi ollut parempi. Ihan hyvä ajallinen parannus (0,11 sekuntia) kuitenkin alkuerästä, mutta ei vaan riittänyt. Tällä kertaa näin, kohti seuraavia matkoja, Manni sanoi.

Lauantain iltasessiossa ei ole muita suomalaisia. Rion paralympiapronssimies Henry Manni urakoi Lontoon MM-kisoissa vielä kolme matkaa.

Suosittelemme

Tuoreimmat