Suora

  • Leluja ja lentopalloa

Taas yksi ennätys romukoppaan – ottelijalupaus Savola johtaa taistoa Euroopan mestaruudesta!

Elmo Savolan ennätystahti jatkuu Puolassa alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa.

urheilu
Elmo Savola.
Elmo Savola.AOP

Kymmenottelijalupaus Elmo Savola jatkaa edelleen komeaa ennätystehtailua alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa Puolan Bydgoszczissa. Toisen päivän avauslajin ja kuudennen lajin, 110 metrin aitojen, jälkeen Savola siirtyi kolmannelta sijalta kärkeen kymmenottelussa.

Hän ohitti vain pisteen edellä olleet Valko-Venäjän Maksim Andraloitsin ja Sveitsin Andri Oberholzerin. Yhteispisteitä Savolalla on nyt 5077.

Eroa on toisena olevaan Andraloitsiin 32 pistettä. Kolmantena oleva Ruotsin Fredik Samuelsson on jäänyt Savolasta 35 pistettä.

Savola pysäytti pika-aidoissa kellot lukemiin 14,21. Vain Tshekin Jiri Sykora oli kaikista ottelijoista nopeampi. Savolalle aika on jälleen hänen uusi ennätys.

22-vuotias Savola teki jo eilen omat ennätyksensä pituudessa ja kuulassa. 100 metrillä Savola jäi omasta ennätyksestään vain sadasosan.

Ennen päivän lajeja tilastoennuste näytti, että Savola olisi päivän loputtua viides. Pika-aitojen lähes kolmen sekunninkymmenyksen ennätysparannus kohentanee kuitenkin asemia lopputuloksiakin ajatellen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat